The Illusionist – Lansare DVD

0
1694

Bucureşti, 5 octombrie 2011. Transilvania Film anunţă lansarea pe DVD a mult îndrăgitului film de animaţie Iluzionistul.

Filmul este scris şi regizat de Sylvain Chomet, autorul romanului Tripletele din Belleville, după un scenariu semnat de Jacques Tati, şi spune povestea emoţionantă a unui bătrân iluzionist forţat să hoinărească prin lume în căutarea unui public care să-i aprecieze numerele demodate. În timpul unui spectacol pe care îl susţine într-un local de provincie aflat pe o insulă lângă coasta de vest a Scoţiei, iluzionistul o întâlneşte pe Alice, o tânără care îi va schimba viaţa.

DVD-ul se va lansa în cadrul ediţiei de anul acesta a Festivalului Anim’est, după ce, anul trecut, Transilvania Film a lansat pe DVD lungmetrajul regizat de Marjane Satrapi și Vincent Paronnaud, Persepolis, în cadrul aceluiaşi festival.

Iluzionistul a fost proiectat în deschiderea ediţiei de anul trecut a festivalului Anim’est şi va avea o proiecţie specială anul acesta, după evenimentul de lansarea care va avea loc la Cinematograful Patria, vineri 7 octombrie de la ora 22:00, în prima zi de festival.

DVD-ul Iluzionistul va putea fi achiziţionat, la un preţ special, de la gift shop-ul Anim’est din foaierul Cinema Patria, pe toată perioada festivalului şi va fi pus în vânzare în hipermarket-uri şi magazinele de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.