Cu o distribuție remarcabilă și un vizual extrem de spectaculos, Cei trei mușchetari 3D a dominat box office-ul din România, devenind liderul clasamentului filmelor din cinematografele românești în săptămâna 17-23 octombrie.

Urmărit de 38.684 spectatori, Cei trei mușchetari 3D a realizat cel mai mare număr de vizionări în weekendul de lansare, fiind urmat pe a doua poziție de filmul Real Steel/

Pumni de oțel care a atras în cinematografe 8.547 spectatori. Locul 3 al topului este ocupat în acest interval de Killer Elite: Înfruntarea, care a acumulat 7.655 spectatori  în a doua săptămână de vizionare, iar a pe a 4-a poziție se află premiera One Day/ O singură zi care a adus în cinematografe 7.242 iubitori de film, fiind urmat pe locul 5 de comedia Johnny English Reborn/ Johnny English … se întoarce! cu 7.184 vizionări.

Producătorii celebrei serii Resident Evil au readus pe marele ecran îndrăgitele personaje ale lui Alexandre Dumas în cea mai spectaculoasă ecranizare, cu noi aventuri și efecte speciale ingenioase. Pentru a putea reproduce cât mai bine grandoarea secolului al XVII-lea, realizatorii au ales aceeași tehnologie 3D folosită pentru filmul Avatar. Noul model de cameră digitală ARRI ALEXA, creat special pentru sistemul inovator Fusion 3D conceput de compania Cameron Pace, a devenit repede tehnologia preferată caselor de producție, marele avantaj al acesteia fiind faptul că le permite producătorilor să vizioneze scenele filmate în timp real, chiar pe platourile de filmare.

 ,,Am abordat această tehnologie la modul cel mai pur. Tot ceea ce ținea de film trebuie să fie gândit în 3D. Am început prin a scrie scenariul, ținând cont de tehnologia pe care o aveam la dispoziție, era esențial să putem reda toate scenele de acțiune și decorurile superbe în profunzimea lor reală. Apoi am găsit cele mai spectaculoase locații, gândindu-ne la potențialul lor în 3D. Și tot pentru asta am ales să filmăm scenele de luptă în ploaie, pentru că ploaia arată superb în filmările 3D”,

a declarat regizorul Paul W.S. Anderson.

În această nouă și originală ecranizare, D’Artagnan își urmează visul de a deveni mușchetar (Logan Lerman) și pleacă la Paris, unde îi găsește pe Athos (Matthew Macfadyen), Aramis (Luke Evans) și Porthos (Ray Stevenson) în slujbe mizere, în căutarea unei cauze care să le spele numele. În urma cu trei ani, după ce au furat un proiect secret dintr-un seif venețian, au fost trădați de partenera lor Milady (Milla Jojovich), care i-a vandut planul ducelui de Buckingham (Orlando Bloom). În acest timp, diabolicul Richelieu (Christoph Waltz) urzeste un plan pentru a-l detrona pe regele Louis (Freddie Fox), iar pentru a feri Franța de aceste uneltiri, mușchetarii se alătură lui D’Artagnan și pornesc în cea mai periculoasă misiune, bazându-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare dată: toți pentru unul și unul pentru toți!

Cei trei mușchetari 3D poate fi vizionat în continuare în cinematografele: Hollywood Multiplex (București și Oradea), CinemaPRO, Movieplex și alte cinematografe. Un film distribuit de MediaPro Distribution.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.