20th Century Fox aduce pe marile ecrane “Flashman”, în regia lui Ridley Scott

0
1461
Ascultă acest articol


Site-ul Variety declară că studiourile 20th Century Fox au în curs de dezvoltare un film după celebrele romane “The Flashman Papers“. Filmul se va numi “Flashman” şi va fi filmat cu ajutorul companiilor lui Ridley Scott (Scott Free Productions) şi a lui Peter Chernin (Chernin Entertainment).

Bazat pe caracterul care apărea frecvent în romanul “Tom Brown’s School Days”, scriitorul George MacDonald Fraser l-a creat pe Sir Harry Flashman, un soldat victorian. Deşi este descris ca un mincinos şi un fricos care fuge de pericol, el este portretizat ca un erou până la sfârşitul poveştii. În total sunt 11 romane şi câteva poveşti de colecţie care au debutat din anul 1969 până în 2005.

George MacDonald Fraser nu este un necunoscut în lumea cinematografiei, el a scris scenariile pentru “The Three Musketeers (1973), “James Bond: Octopussy (1983)” , şi chiar “Red Sonja (1985)” care i-a avut în distribuţie pe Brigitte Nielsen şi Arnold Schwarzenegger.

Sir Harry Flashman a mai fost adus pe marile ecrane în anul 1975 în filmul “Royal Flash”, jucat de către Malcolm McDowell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.