Box Office Report relatează situația filmelor la box office din această lună.

Producția Paranormal Activity 3 au avut o avanpremieră, în luna octombrie, cu o sumă record de 54 milioane $ din 3,321 de cinematografe cu o suma aproximativă de 16,266$ la fiecare cinematograf. Paranormal Activity 3 a constat să fie creat 5 milioane $ iar filmul a detronat la încasări Jackass 3D adunând 50.4 milioane $ fiind cu 13.3 milioane $ mai mult decât a avut încasări Paranormal Activity 2 la lansare. Partea a 3-a a francizei, regizată de Henry Joost și Ariel Schulman ( Catfish), a adunat , până acum, în jur de 80 milioane $ în toată lumea. Studioul de producție a spuns că audiența acestui film este alcătuită din 54% femei iar filmul a primit nota C+ la CinemaScore.

Paranormal Activity, care a costat să fie creat 15,000 $ a fost lansat în anul 2009 și a adunat 193.4 milioane $. A fost urmat de partea a doua în 2010 Paranormal Activity 2, ce a adunat în total 177.5 milioane $ în toată lumea, bugetul alocat filmului fiind de doar 3 milioane $.

Real Steel, a fost în fruntea box-office-ului timp de două săptămâni, acum pe locul al doilea în top cu o sumă acumulată de 11.3 milioane $ din 3,412 cinematografe. Această producție DreamWorks regizată de Shawn Levy în care rolul principal este ocupa de Hugh Jackman a adunat 67.2 milioane $ în numai două săptămâni.

Producția Paramount, Footloose ocupă cel de-al treilea loc în top cu o lansare de 10.9 milioane $ și o sumă acumlată de 30.9 milioane $ după două săptămâni de la lansare.

Filmul regizorului Paul W.S. Anderson The Three Musketeers este pe locul 4 cu încasări la lansare de 8.8 milioane $ din 3,017 cinematografe cu o sumă aproximativă de 2,917$ pe cinematograf. Summit Entertainment au lansat producția ce a costat 90 milioane $ în America de Nord, iar filmul a câștigat până acum în jur de 50 milioane $. În film au roluri Logan Lerman, Milla Jovovich, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Mads Mikkelsen, Gabriella Wilde, Juno Temple, Orlando Bloom și Christoph Waltz.

Producția Sony, The Ides of March este pe locul 5 cu încasări de 4.9 milioane $ în cea de-a treia săptămână de difuzare adunând un total de 29.2 milioane $ până acum.

Top 12 încasări la box-office în week-end-ul 21 octombrie – 23 octombrie.

ComingSoon

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.