Vineri, 11.11.2011, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane una dintre cele mai așteptate lansări ale sezonului, Immortals 3D/ Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor, un film care va putea fi urmărit în premieră, în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti și Oradea), CinemaPRO, Movieplex.

 Cu mult inainte ca oamenii să stăpânească aceste meleaguri, în ceruri s-a dat un război crâncen. Învingătorii s-au declarat zei, iar cei învinși au fost numiți titani și închiși pe vecie în adâncurile Tartarului. Sângerosul rege Hyperion și legiunile sale plănuiesc acum să-i elibereze pe titani din lanțuri și să dezlănțuie războiul asupra acestei lumi. Legați de reguli străvechi, zeii nu pot interveni. Astfel că soarta tuturor stă în mâinile unui singur om, Tezeu, cel ales de zei pentru a împiedica victoria răului.

Producătorii filmului “300” și “Shutter Island” aduc la viață legendele Olimpului într-o ecranizare epică grandioasă. Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor. Un film distribuit de MediaPro Distribution. În cinematografe din 11.11.2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.