Blu-ray & DVD – Noutăţile lunii Decembrie

0
2844
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutăţile lunii Decembrie

Titlul original: Horrible Bosses

Titlul românesc: Șefi de coșmar

Regie: Seth Gordon

Distribuție: Jason Bateman, Jennifer Aniston, Colin Farrell, Kevin Spacey, Donald Sutherland, Charlie Day, Jamie Foxx, Jason Sudeikis

Gen: Comedie

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe BLU-RAY și DVD

Pentru Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) și Dale (Charlie Day) viața la muncă a devenit un adevărat coșmar. Cum niciunul dintre ei nu-și permite să demisioneze, singurul lucru care le-ar putea ușura existența ar fi să-și pună cu botul pe labe  șefii abuzivi, interpretați de Jennifer Aniston, Colin Farrell și Kevin Spacey.

Într-o zi, cei trei prind curaj după câteva pahare și apelează la un fost pușcăriaș (Jamie Foxx)  cu care cred ei că vor urzi planul perfect pentru a-i scoate din peisaj pe tirani. Însă, ca de fiecare dată, planurile perfecte nu există decât în teorie, iar suprizele se țin lanț.

Regizată de Seth Gordon și având o distribuție de excepție, comedia Șefi de cosmar este distribuită de Pro Video în format BLU-RAY și DVD, începând din luna decembrie.

 

Titlul original: The Smurfs

Titlul romanesc: Strumpfii

Regie: Raja Gosnell

Distribuție: Hank Azaria, Katy Perry, Jonathan Winters, Sofia Vergara

Gen: Animație, Comedie

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe BLU-RAY și DVD

Pregatiți-vă pentru o porție copioasă de bună dispoziție odată cu lansarea din decembrie, pe BLU-RAY și DVD, a minunatei aventuri Strumpfii.

Când maleficul vrăjitor Gargamel îi alungă pe dragălașii strumpfi din tărămul lor magic, aceștia aterizează tocmai în uriașul și agitatul New York. Dezorientați într-un oraș aflat în continuă mișcare, dar ajutați de un cuplu binevoitor, strumpfii trebuie să găsească o modalitate rapidă de a se întoarce în sătucul lor, înainte ca Gargamel să îi captureze.

Cu Hank Azaria, Katy Perry și Sofia Vergara în rolurile principale, animația comică Strumpfii va cuceri publicul definitiv cu o nouă aventură a simpaticelor creaturi albastre, din decembrie pe BLU-RAY și DVD.

Titlul original: 30 Minutes or Less

Titlul romanesc: Ai 30 de minute sau bum!

Regie: Ruben Fleischer

Distribuție: Jesse Eisenberg, Danny McBride, Nick Swardson, Michael Peña, Aziz Ansari

Gen: Acțiune, Comedie

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe BLU-RAY și DVD

Ai 30 de minute sau bum! este aventura lui Nick (Jesse Eisenberg), un tânăr liniștit care livrează pizza într-un orășel uitat de lume. În momentul în care băiatul se amestecă în planurile a doi criminali urmariți de poliție (Danny McBride și Nick Swardson), în viața sa se dezlănțuie haosul. Răpit și obligat de infractori să jefuiască o bancă, Nick este capabil de orice pentru a fi salvat, chiar și să-și toarne cel mai bun prieten, Chet (Aziz Ansari).

În doar 30 de minute, Nick și Chet trebuie să scape de poliție, de asasini platiți, de aruncători de flăcări și, în plus, să rezolve și diferențele de opinie dintre ei.

Titlul original: Earthbound/ A Little Bit of Heaven

Titlul românesc: Un colț de Rai

Regie: Nicole Kassell

Distribuție: Lucy Punch, Kate Hudson, Kathy Bates, Whoopi Goldberg

Gen: Comedie, Romantic

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe DVD

Marley Corbett (Kate Hudson) este tânără, frumoasă și incredibil de amuzantă, dar se teme prea mult de iubirea adevarată și angajamente în general. Deși se folosește de umor pentru a scapa de lucrurile serioase, o simplă vizită la medic (Gael Garcia Bernal) îi trimite pe amandoi într-o călătorie de redescoperire și încredere, în care se vor îndrăgosti iremediabil.

Cu o distribuție uimitoare din care fac parte Kate Hudson, Gael Garcia Bernal și câștigătoarele premiului Oscar Kathy Bates și Whoopi Goldberg, comedia romantică Un colț de Rai va fi disponibilă pe DVD, începând din luna decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.