The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 – Până și vedetele așteaptă cu nerăbdare nunta anului

0
3545
Ascultă acest articol


Cea mai frumoasă poveste de dragoste prinde contur la CinemaPRO, unde odată cu premiera de gală a filmului Saga Amurg: Zori de zi – Partea I va avea loc și cea mai așteptată nuntă a anului, cea dintre Bella și Edward, care se va consuma într-un decor idilic, vineri seara, cu începere de la ora 19.30. Alături de vedete, vor defila pe covorul roșu celebrele sosii ale actorilor din serie, care spre deliciul publicului își vor lua rolurile foarte în serios pozând în cei mai în vogă miri ai momentului pentru fanii nerăbdători.

 Printre vedetele care și-au anunțat prezența cu entuziasm la mult-așteptata nuntă dintre vampirul Edward și muritoarea Bella se numară: Dana Rogoz, Dan Cruceru, Mihai Gruia (Akcent), Alexandra Bar, Madalina Draghici, Mircea Solcanu, Cabral și Andreea Ibaka, Adela Popescu și Radu Valcan.

Fani înfocați ai seriei sunt și membrii renumitei trupe LA-LA BAND, în frunte cu Alina Eremia și Dorian Popa.

,,Cea de-a patra parte a seriei Twilight cred că este unul din lucrurile pe care, deja, ni le dorim cadou de la Moș Crăciun. Abia aștept să văd filmul la premieră și implicit ce au mai reușit să creeze și de această dată”,

declară Dorian.  Nici Alina nu s-a lăsat mai prejos și a adăugat clar și la obiect:

,,Sunt fana seriei Twilight. Am văzut toate filmele de până acum și aștept cu mare interes premiera românească de vineri”.

Cu multe personaje noi și răsturnări de situație neașteptate, Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1 are la bază romanul omonim scris de Stephenie Meyers, care, din dorința realizatorilor a fost adaptat pentru două filme. Pentru a putea reda cât mai fidel capitolele finale ale Sagăi Amurg, producătorii l-au adus în echipa de excepție pe reputatul regizor Bill Condon, laureat al premiilor Oscar pentru scenariul filmului Gods and Monsters. Zori de Zi – Partea 1, următorul episod al Sagăi Amurg, duce povestea de dragoste dintre  Bella și Edward pe un făgaș aproape normal. Vampirul și muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniștită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări și pericole negândite.

Din 18 noiembrie, filmul Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1 va putea fi vizionat în cinematografele: Hollywood Multiplex (București și Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Băneasa, Odeon Cineplex Cluj.

Mai multe detalii despre film puteți afla dând click pe afișul filmului de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.