Horibble Bosses – Blu-ray și DVD

0
1278
Ascultă acest articol


Jennifer Aniston, Colin Farrell și Kevin Spacey ne arată cum activitățile de la locul de muncă pot fi încântătoare pentru unii și îngrozitoare pentru mulți alții, în super-comedia Șefi de coșmar, disponibilă pe BLU-RAY și DVD, începând cu 7 decembrie.

 

Regizat de Seth Gordon, filmul Șefi de coșmar tratează cu foarte mult umor întâmplările  criminale prin care trec trei angajați, terorizați de șefii lor lipsiți de orice scrupule.

Pentru Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) și Dale (Charlie Day) viața la muncă a devenit un adevărat coșmar. Cum niciunul dintre ei nu-și permite să demisioneze, singurul lucru care le-ar putea ușura existență ar fi să-si pună cu botul pe labe  șefii abuzivi, interpretați de Jennifer Aniston, Colin Farrell și Kevin Spacey.

Într-o zi, cei trei prind curaj după câteva pahare și apelează la un fost pușcăriaș (Jamie Foxx), cu care cred ei că vor urzi planul perfect pentru a-i scoate din peisaj pe tirani. Însă, ca de fiecare dată, planurile perfecte nu există decat in teorie, iar suprizele se țin lanț.

Despre cum a apărut ideea filmului, dar și alte detalii picante din spatele camerelor de filmat puteți afla urmărind elementele bonus exclusive de pe BLU-RAY și DVD: cea mai nedorită carieră, supraviețuirea alături de un șef de coșmar, a fi rău este atât de distractiv, scene căzute la montaj și multe altele.

În plus, toți cei care vor achiziționa filmul până pe 31 ianuarie 2012 în oricare dintre cele două variante marcate cu un sticker special și se înscriu apoi, pe baza informațiilor solicitate pe site-ul http://www.provideo.ro/sefidecosmar, au șansa de a câștiga o excursie pentru 2 persoane, într-unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, oferită de compania Blue Air.

Un produs marca Warner Home Video, distribuit de către Pro Video, filmul Șefi de coșmar poate fi achiziționat din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY și DVD, la un preț recomandat de 51.90 RON, respectiv 79.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.