Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (20 ianuarie – 27 ianuarie)

Titlul original: Friends with Benefits

Titlul românesc: Prietenie cu folos

Regie: Will Gluck

Distribuție: Mila Kunis, Justin Timberlake, Patricia Clarkson, Jenna Elfman, Woody Harrelson

Gen: Comedie, Romantic

An de producție: 2011

Preț recomandat pe DVD: 51.90 RON

Preț recomandat pe BLU-RAY: 79.90 RON

Dylan (Justin Timberlake) și Jamie (Mila Kunis) sunt convinși că pot avea o relație de prietenie simplă condimentată cu sex fără complicații, în ciuda tuturor exemplelor din jur care le demonstrează contrariul. Curând însă, cei doi se vor îndrăgosti și vor descoperi că lucrurile nu mai sunt atât de ușoare pe cum credeau la început.

Cu Mila Kunis și Justin Timberlake în rolurile principale, comedia Prietenie cu folos este distribuită în format BLU-RAY și DVD începând cu luna ianuarie.


Titlul original: Killer Elite

Titlul românesc: Killer Elite: Înfruntarea

Regie: Gary McKendry

Distribuție: Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro, Dominic Purcell

Gen: Acțiune, Thriller

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe DVD

Inspirat de evenimente reale, Killer Elite: Înfruntarea este un nou film de acțiune și spionaj care urmărește aventurile lui Danny (Jason Statham), unul dintre cei mai talentați agenți de spionaj din lume. Ademenit din exilul său auto-impus, Danny își adună echipa sa de specialiști pentru a executa o misiune aproape imposibilă: salvarea fostului său mentor și partener, Hunter- (Robert De Niro). Împreună, ei trebuie să se infiltreze în unitatea militară extrem de temută și de respectată, British Special Air Service (SAS), pentru a distruge o grupare de soldați asasini, precum și pe liderul acestora, Spike (Clive Owen) înainte ca acțiunile lor să creeze o criză internațională.

Acțiunea amețitoare din filmul Killer Elite: Înfruntarea ne poartă într-o călătorie pe toate meridianele, din Mexic în Australia, de la Paris la Londra, în Oman și în Țara Galilor. Filmul e inspirat de controversatul bestseller de non-ficțiune al lui Ranulph Fiennes, The Feather Men.

Titlul original: Warrior

Titlul românesc: Războinicul

Regie: Gavin O’Connor

Distribuție: Tom Hardy, Nick Nolte, Joel Edgerton, Jennifer Morrison

Gen: Acțiune, Sport

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe DVD

Regizat de Gavin O’Connor, filmul Războinicul urmărește povestea dramatică a doi frați despărțiți din cauza problemelor familiale, care se reîntâlnesc pe ringul de lupte, într-o confruntare pe viață și pe moarte.

Urmărit de un trecut tragic, pușcașul marin Tommy Conlon (Tom Hardy) se întoarce acasă pentru prima dată, după 15 ani petrecuți pe câmpul de lupte. Dorind să-și ajute tatăl (Nick Nolte), acesta se înscrie la un concurs de arte marțiale cu un premiu uriaș. În același timp, îngropat în datorii, fratele acestuia (Joel Edgerton) se înscrie și el în competiție, ca o ultimă încercare de a-și salva soția și copii de la ruină. Confruntarea finală se va da între cei doi care, pe lângî câștigarea concursului, trebuie să-și rezolve și problemele personale.

O poveste emoționantă despre familie și puterea iertării, drama Războinicul este disponibilă în format DVD, începând cu 25 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.