The Vow – Blu-ray și DVD

0
2279
Ascultă acest articol

Rachel McAdams și Channing Tatum demonstrează că iubirea adevărată poate depăși barierele rațiunii, în filmul romantic Jurământul, distribuit de Pro Video în format BLU-RAY și DVD, din 20 iunie, în toate magazinele de specialitate.

  Inspirată dintr-un caz real și regizată de Michael Sucsy, povestea de dragoste este abordată într-o manieră pe cât de romantică, pe atât de actuală și emoționantă, bazându-se mai mult pe trăirile sincere ale protagoniștilor, decât pe impactul efectelor speciale.

Paige și Leo (Rachel McAdams și Channing Tatum) formează un cuplu de proaspăt căsătoriți extrem de fericiți, a căror viață se schimbă radical în urma unui accident de mașină. În timp ce Leo scapă cu doar câteva răni ușoare, soția lui intră în comă pentru o perioadă destul de lungă și se trezește cu grave pierderi de memorie.

Drama celor doi abia acum începe, deoarece Paige nu-și mai amintește nimic din viața trăită alături de soțul ei și se întoarce la părinții ei cu care are o relație destul de ciudată. În pofida tuturor complicațiilor, Leo va face tot posibilul să recâștige inima soției și să își reconstruiască mariajul.

Despre cum a apărut ideea filmului, dar și alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteți afla urmărind elementele bonus exclusive de pe BLU-RAY și DVD: 3 scurt-metraje, Galerie de gafe, Scene căzute la montaj și multe altele.

Un produs marca Sony Home Entertainment, distribuit de către Pro Video, filmul Jurământul poate fi achiziționat din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY și DVD, la un preț recomandat de 79.90 RON, respectiv 51.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.