După o călătorie fantastică spre centrul Pământului și o confruntare primejdioasă cu cel mai fioros dinozaur cunoscut, fanii romanelor verniene pășesc acum spre o nouă aventură antrenantă odată cu lansarea pe BLU-RAY și DVD a filmului Călătoria 2: Insula misterioasă, disponibil din 6 iunie în toate magazinele partenere Pro Video.

 Cu o distribuție de excepție din care fac parte Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Michael Caine, Vanessa Hudgens, Luis Guzmán și Kristin Davis, aventura Călătoria 2: Insula misterioasă este un adevărat deliciu cu o acțiune pentru toate vârstele, plină de situații comice și imprevizibil.

 De această dată, tânărul Sean Anderson (Josh Hutcherson) are de-a face cu o situație de-a dreptul ciudată: primește întâmplător un semnal bruiat, de pe  un tărâm misterios, care practic nu ar trebui să existe.

Este vorba despre celebra insulă din scrierile lui Jules Verne, aceeași despre care bunicul său i-a spus nenumărate povești și în căutarea căreia și-a petrecut o mare parte din viață. Un loc magic, al viețuitoarelor ciudate, munților de aur și al vulcanilor letali, insula ascunde un secret incredibil.

Însoțiți de un pilot de elicopter (Luis Guzman) și frumoasa, dar încăpățânata sa fiică, Sean și tatăl său vitreg, Hank (Dwayne Johnson) pornesc în căutarea ținutului legendar, o călătorie ce se dovedește a fi aventura vieții lor.

Însă, misiunea lor este aproape imposibilă, pentru că odată ajunși acolo, sunt nevoiți să facă o călătorie periculoasă pentru a găsi submarinul care să-i salveze înainte ca insula să fie îngropă în ocean pentru totdeauna.

Ca elemente bonus exclusive, pe lângă „galeria de gafe” și „scenele căzute la montaj” disponibile și pe DVD, ediția pe BLU-RAY mai conține și „harta interactivă a Insulei misterioase”, o descriere a tehnicilor de supraviețuire pe un astfel de tărâm.

Un produs marca Warner Bros Entertainment și distribuit de către Pro Video, Călătoria 2: Insula misterioasă poate fi achiziționat, începând din 6 iunie, din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY și DVD la un preț recomandat de 79.90 RON, respectiv 51.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.