M*A*S*H* – Sezoanele 5 și 6 vor sosi pe DVD în magazinele de specialitate!

Titlul original: M*A*S*H*

Titlul în limba română: M*A*S*H*

Creat de: Larry Gelbart

Distribuția: Alan Alda, Loretta Swit, Harry Morgan, Larry Linville

Distribuitor: Odeon Cineplex: www.facebook.com/OdeonFilm

Sinopsis:

M*A*S*H* este un serial american de televiziune creat de Larry Gelbart. Serialul a fost adaptat dupa filmul artistic MASH din anul 1970, care la rândul lui a fost bazat romanul publicat în 1968, MASH: A Novel About Three Army Doctors, de Richard Hooker.

M*A*S*H este o comedie și o dramă în același timp, un film de război care urmărește viața unei echipe de doctori și a personalului auxiliar staționat la 4077th Mobile Army Surgical Hospital, în Coreea de Sud, în timpul războiului din Coreea. Având puține resurse la îndemână și un context nu tocmai prietenos, medicii, asistentele, soldații și tot personalul auxiliar reușesc să se distreze prin glume ironice, mici răzbunări, relații de prietenie, reușind astfel să depășească drama războiului.

Cu siguranță unul dintre cele mai bune show-uri de televiziune, M*A*S*H este o comedie incredibilă ale cărei intrigi sunt la fel de relevante și în societatea de azi. Arătând atât defectele, cât și calitățile umane, în special în condiții limită, serialul descrie cu acuratețe firea umană și slăbiciunile ei. Cu umor și voie bună, serialul ne arată că și în contextul unui crunt război, oamenii rămân oameni.

Format disponibil:

Sezoanele 5 și 6 din M*A*S*H* vor fi în magazinele de specialitate în format DVD.

1 COMENTARIU

  1. Iata ca am citit un text prea interesant redactat intr-o maniera greu de aflat in netul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, doresc sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se trece ora, atunci reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu pierde sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.