Alb-Negru – Terminator 3: Rise of the Machines

0
1548
Ascultă acest articol


Terminator 3: Supremația roboților continuă povestea lui John Connor împotriva roboților care îl vor mort.

 În filmul Terminator 3 este prezentat un John Connor cu 10 ani mai bătrân decât în precedentul film. Connor a supraviețuit celor 2 atentate ale lui Skynet. De această dată Connor trăiește la limită, fără casă, fără cărți de credit, fără mașină, fără identitate ca și cum nu ar exista și nu există nici un document care să ateste existența sa. Nici o urmă pe care Skynet să o poată urmări până la el.

Toate acestea până când din viitor apare T-X cel mai sofisticat cyborg ucigaș pe care Skynet l-a trimis până acum. Trimisă înapoi în timp pentru a termina ce a început T-100 cu 10 ani în urmă, această mașină de ucis pe lângă forța distrugătoare și de neoprit ea are și o înfățișare umană frumoasă.

De această dată Connor nu este singură ținta a Skynet-ului, Kate Brewster este de asemenea urmărită de T-X. Viitorul și trecutul lui Kate intră în coliziune cu ale lui John Connor.
Când John și Kate constată că Ziua Judecății este mai aproape de cât și-au imaginat, ei dau peste o replică a Terminatorului, cel care a fost trimis să o ucidă pe Sarah Connor înainte să se nască John. Cu tot ajutorul Terminatorului, care este un model învechit în comparație cu T-X, cei doi trebuie să ajungă pe o stație spațială pentru a fi în siguranță și pot doar privi cum Ziua Judecății trece prin fața lor.

După succesul primelor 2 filme (The Terminator, Terminator 2: Judgement Day) producătorii s-au gândit să mai scoată un film din franciza Terminator, dar care nu s-a ridicat la nivelul primelor două regizate de James Cameron. Cu toate că Terminator 3 a avut o distribuție cu nume destul de cunoscute, nu a reușit să facă față capodoperelor lui J.C., dar s-a comportat onorabil.

[rating:4/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.