Ice Age: The Meltdown este continuarea succesului înregistrat de primul film. În acest film cei trei prietenii care ne-au amuzat şi ne-au adus zâmbetul pe buze în primul film revin alături de cea mai iubită veveriţă, Scrat.

ice_age_bw

În această a doua parte îi avem pe cei trei (Manny, Sid Diego şi Scrat) în timp ce îşi continuă aventura în epoca de gheaţă. De această dată principalul inamic al celor patru este dezgheţul care ameninţă toate animalele din vale.

Toţi sperau la o viaţă cât de normală posibil. Manny se gândeşte să îşi întemeieze o familie, dar are o mică problemuţă cu asta. El este singurul mamut in viaţă, cel puţin nimeni nu a mai văzut altul şi aşa Manny începe să se resemneze cu faptul că va rămâne singur fără o parteneră alături de care să îşi întemeieze o familie. Dar spre uimirea sa, Manny o întâlneşte pe Ellie. Probabil ultima şansă pentru Manny ca să îşi întemeieze familia pe care şi-o doreşte atât de mult.

Ellie este ultima femelă mamut doar că ea se crede… oposum…  Acum revenind la film, acesta este unul bun care, reuşeşte să se ridice la nivelul primul din serie. Ceea ce este destul de greu pentru un sequel, dar se pare că acesta a reuşit să ajungă la nivelul primului.

Şi se putea o recenzie la un film Ice Age fără să îl menţionăm pe Scrat, unul dintre cele mai iubite personaje din seriile de filme. Mai ales că odată cu apariţia unui nou film Ice Age, Scrat câştigă tot mai mulţi fanii. Deci şi în acest film Scrat ne încânta cu aventuriile sale impreună cu ghinda sa  care pare că nu vrea să stea locului.

Acest Ice Age: The Meltdown reuşeşte să te binedispună şi să ducă mai departe ceea ce primul Ice Age a început. Un alt plus este că sa păstrat echipa care a lucrat la Ice Age, de la actori până la regizor şi  restul echipei de producţie.

[rating:4/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.