Un film despre bani și cât de ușor îți poți pierde toată averea într-o secundă.

 Când ai câți bani îți poftește inima ce ai putea cumpăra cu ei? Asta se întreabă și frații Duke care au o firmă pe Wall Street. Cei doi nu se pun de acord asupra cauzei pentru care o persoană este bogată sau săracă. Așa că ei pun un pariu. I-au un simplu om de pe stradă și îl pun în calitate de director al firmei lor și îi dau mulți bani. În timp ce actualul director este aruncat în stradă, dar când cei doi să întâlnesc și formează o echipă își pun în minte să le facă felul fraților Duke și să îi lase săraci lipiți pământului.

Acest film ne arată că banul contează mai mult decât toate celelalte. Cu Eddie Murphy (Shrek) și Dan Aykroyd (50 First Dates) cap de afiș și alături de veteranul Denholm Elliott (Marco Polo) joacă excelent și ne prezintă o comedie spumoasă cu multe momente amuzante și un joc actoricesc foarte bun din partea celor trei, Eddie Murphy a primit și o nominalizare la Golden Globes pentru acest rol.

Subiectul filmului este cam “uzat” dar reușește să recupereze la capitolul joc actoricesc și faze comice care reușesc să te țină aproape de marele/micul ecran pe tot parcursul filmului. Având în vedere ce filme scoate Eddie Murphy în ultimul timp acest film este considerat o capodoperă față de ultimele sale filme.

Pentru cei care doresc o comedie cu Eddie Murphy într-o zi bună, le recomand acest film cu căldură și le urez vizionare plăcută!

[rating:4.5/5]

Ionuț

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.