Inspirat din romanul Prințesa marțiană scris de Edgar Rice Burroughs, John Carter de pe Marte este o aventură antrenantă, distribuită de către Pro Video în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD, în toate magazinele de specialitate, începând cu 11 iulie.

 

Fascinat de călătoria eroului, regizorul Andrew Stanton povestește ce l-a determinat să realizele filmul:

„Am descoperit cărțile la vârsta perfectă. Aveam 10 ani și m-am îndragostit imediat de ideea unui pământean ajuns pe Marte, printre creaturi ciudate. E un străin într-un loc străin. Acesta este un concept romantic pentru un film de aventură și SF.”

Fost militar de renume, tânărul John Carter (Taylor Kitsch) este teleportat în mod inexplicabil pe Marte, unde un război de proporții epice între locuitori îl transformă în principalul apărător al frumoasei prințese Dejah Thoric (Lynn Collins). Cu o întreagă planetă pe cale de dispariție, Carter își redescoperă umanitatea și își folosește puterile recent dobândite, încercând să pună capăt revoltelor.

Considerat de mulți drept primul erou spațial, John Carter a devenit de-a lungul anilor sursă de inspirație pentru super-eroi de neegalat ca Superman și filme extrem de populare precum Star Wars sau Avatar.

Despre cum a apărut ideea filmului, dar și alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteți afla urmărind elementele bonus exclusive de pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD: 100 de ani de existență a lui John Carter, Comentariu audio, Galerie cu gafe, scene tăiate la montaj și multe altele.

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment și distribuit de către Pro Video, John Carter de pe Marte va putea fi achizitionat din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD la prețurile recomandate de 139.90 RON, 79.90 RON și 51.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.