Din 17 august, odată cu lansarea proiectului Hot Shorts pe marile ecrane, Diana Dumitrescu debutează în scurt-metraj odată cu rolul său din producția În film la nașu’.

Cu o bogată experiență în televiziune, unde a interpretat roluri principale în proiecte de succes precum: Iubire ca în filme, Regina, Aniela și Pariu cu viața, fanii Dianei Dumitrescu vor avea ocazia să o urmărească de vineri si pe marile ecrane, în scurt-metrajul În film la nașu’, unde va interpreta alături de nume sonore ale scenei românești precum Cristi Iacob și Florin Călinescu.

Proaspăt întoarsă dintr-o vacanță petrecută la New York, Diana a declarat în noul număr al publicației Pro Tv Magazin vis a vis de experiența rolului său din scurt-metrajul În film la nașu’ că: ,,A fost o adevarată provocare să mă intorc în timp și să interpretez un personaj în vârstă de 17 ani”.

Cea care din 17 august va prinde viață pe marile ecrane în interpretarea Dianei Dumitrescu este Iulia, o tânără aeriană și răsfățată care îsi dorește cu disperare un rol în filmul lui Coppola.

În regia Cristinei Jacob, scurt-metrajul În film la Naşu este o comedie fictivă de situaţii, inspirată dintr-o poveste reală, în care doi actori şi o aspirantă la actorie se confruntă cu birocraţia şi corupţia din zonele vamale de la graniţa dintre România şi Republica Moldova.

În film la nașu’, Tatăl meu e cel mai tare și Bora Bora sunt cele trei scurt-metraje care au făcut posibil proiectul Hot Shorts, un eveniment cinematografic unic în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.