Fanii lui Smiley au acum un motiv în plus să meargă la cinema: cunoscutul cântăreţ şi compozitor semnează coloana sonoră a scurt-metrajului În film la Naşu, parte a proiectului cinematografic Hot Shorts, disponibil pe marile ecrane din 17 august.

 Temele muzicale din În film la Naşu au fost create special pentru acest scurt-metraj:

“M-au inspirat starea pe care ţi-o dă filmul şi replicile personajelor, aşa că am compus frânturi de melodii pentru fiecare scenă în parte”,

a spus Smiley.

“Partea mea preferată este însă tema din Naşul, căreia i-am adaugat influenţe balcanice, iar rezultatul mi se pare unul foarte interesant”,

a adăugat artistul.

Smiley a mărturisit că a fost încântat de colaborarea cu Cristina Jacob, regizorul şi scenaristul scurtmetrajului În film la Naşu:

“Cristina m-a ajutat foarte mult, mi-a explicat ce fel de muzică i s-ar părea potrivită pentru filmul său şi a ieşit exact cum ne-am dorit. Nu mi s-a părut greu, a fost o experienţă interesantă, pe care cu siguranţă îmi doresc să o repet”.

Smiley s-a remarcat atât ca membru al trupei SIMPLU şi ca artist solo, cât şi ca producător şi compozitor pentru artişti consacraţi, atât din România (Morandi, Puya, Delia, Elena Gheorghe, CRBL, Anda Adam, Andreea Bănică, Mandinga, Loredana, Andra) cât şi din străinătate (cântăreața de origine italiană In-Grid sau rapperul american Sway).

Scurt-metrajul În film la Naşu’ este o comedie fictivă de situaţii, inspirată dintr-o poveste reală, în care doi actori şi o aspirantă la actorie se confruntă cu birocraţia şi corupţia din zonele vamale de la graniţa dintre România şi Republica Moldova.

Filmul are o distribuție care-i aduce în rolurile principale pe Cristi Iacob, Diana Dumitrescu şi Florin Călinescu, lista de actori care și-au adus contribuția la acest scurtmetraj fiind completată de Ion Grosu, Anamaria Mirică și Ion Săpdaru.

O premieră pentru piaţa de cinema din România, proiectul Hot Shorts este un concept nou care introduce pe marile ecrane trei scurt-metraje (În film la Naşu’, Bora Bora şi Tatăl meu e cel mai tare) a căror valoare a fost deja confirmată la festivaluri internaţionale de film precum Cannes, Locarno, Sarajevo, Salonic sau Varşovia.

Hot Shorts, distribuit de MediaPro Distribution, poate fi vizionat în cinematografele Hollywood Multiplex, The Light, Grand Cinema Digiplex și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.