Gandlaf, Bilbo Baggins, Legolas şi Gollum, împreună cu inelul lui preţios au ajuns în Bucureşti şi sunt gata să se lase fotografiaţi alături de fanii universului imaginat de J.R.R Tolkien, în binecunoscuta poveste “Hobbitul”. Cele patru personaje, reprezentate sub forma unor statui impresionante, au poposit în câteva dintre cele mai circulate locuri bucureştene şi au adus vestea lansării primul film din trilogia “Hobbitul – O călătorie neaşteptată”/“The Hobbit – An Unexpected Journey”, pe data de 14 decembrie.

Bucureştenii au ocazia să păşească în universul magic al hobbiţilor, să se fotografieze alături de personajele sosite parcă direct din Tărâmul de Mijloc, să publice fotografia pe pagina de Facebook a distribuitorului de film, www.facebook.com/cineforum şi să câştige o excursie în Marea Britanie, chiar pe tărâmul fascinant care l-a inspirat pe J.R. R Tolkien în conceperea poveştii care a cucerit o lume întreagă.

Cele patru personaje cheie din film, reprezentate prin statui, sunt amplasate în Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii şi la intrarea principală a centrului comercial AFI Controceni şi vor rămâne acolo,  sub ochii bucureştenilor, până la lansarea filmului, la mijlocul lunii decembrie.

Mai multe detalii despre film puteţi afla pe www.hobbitul.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.