Unul dintre cele mai populare filme ale acestei veri, producția New Line Cinema The Conjuring/ Trăind printre demoni, a depăsit pragul de 100 de milioane de dolari generați din încasările de box office, în cel de-al treilea weekend de la lansarea sa în cinematografe, informează Dan Fellman, Președintele Distribuției Locale al companiei Warner Bros. Pictures. Filmul a depășit pragul de 100 de milioane de dolari sâmbătă, 3 august și a cumulat aproximativ 108,6 milioane de dolari numai în Statele Unite ale Americii, până în momentul de față, fiind într-o continuă ascensiune.

the_conjuring

 The Conjuring se bucură de un debut promițător si pe plan internațional, având premiera până în momentul de față în doar 13 teritorii. Weekendul acesta filmul a avut lansarea și în Marea Britanie, unde a deținut poziția de lider al box office-ului în zilele de vineri și sâmbătă, menținându-se în continuare în poziții de top și în celalalte țări în care a beneficiat de premieră, în special în Australia și Spania. Până în momentul de față, încasările generate de box office-ul internațional se ridică la aproximativ 28.6 milioane de dolari, în condițiile în care în multe teritorii importante nu a avut încă lansarea, menționând aici: Franța, Italia, Belgia, Olanda și Mexic.

Terifiantul thriller cu accente de horror supranatural este regizat de James Wan și s-a bucurat deopotrivă de cronici pozitive din partea presei, cât și de reacții entuziaste din partea publicului, ,,un fenomen extrem de rar pentru acest gen”, așa cum l-a denumit A-Cinema Score.

The Conjuring a avut un debut extraordinar, care i-a adus încasări de 41,9 milioane de dolari, în box office-ul din SUA, devenind astfel cea mai buna lansare din toate timpurile a unui horror original.

În prezentarea acestui anunț, Fellman a precizat că

,,James Wan a creeat un film care îi urmărește pe spectatori și la iesirea lor din sala de cinema, ceea ce a rezultat într-un puternic word-of-mouth, de care ar trebui să beneficieze filmul pe întreaga durată a verii. Înconjurat de filmele din această vară cu bugete mari, ale căror așteptări de admisii sunt însă si mai mari, The Conjuring a devenit filmul must-see al sezonului.”

Sue Kroll, Președintele departamentului de Marketing si Distributie Internațională al Warner Bros. a adăugat:

The Conjuring performează cu mult peste așteptări, depășind toate barierele nu numai ca o producție extraordinară a acestui gen, ci ca un film extraordinar de orice gen. Rezultatele fenomenale înregistrate de film încep să capete amploare, având un potențial internațional incredibil. Îl felicităm pe James Wan, pe remarcabilii actori și pe toți cei implicați în succesul acestui film. “

Președintele și COO-ul companiei New Line Cinema, Toby Emmerich a declarat:

,,Suntem bucuroși că filmul The Conjuring continuă să aibă un impact atât de mare asupra fanilor și că ei își împărtășesc entuziasmul prietenilor și familiei. James Wan a făcut un film fenomenal și publicul este de acord cu mine în această privință, lucru care se reflectă și în punctajul CinemaScore, reacțiile primite via social media și mai ales ca prezență în cinema.”

Bazat pe o întâmplare reală, Trăind Printre Demoni spune povestea renumiţilor investigatorilor de fenomene paranormale Ed şi Lorraine Warren care vin în ajutorul unei familii terorizate de o prezenţă întunecată, la o fermă izolată de lume.

New Line Cinema prezintă un film inspirat din cazurile soţilor demonologi Ed şi Lorraine Warren. În Trăind Printre Demoni joacă actriţa nominalizată la Oscar Vera Farmiga (Sus, în Aer şi Bates Motel) şi Patrick Wilson, în rolul soţilor Warren, dar şi Ron Livingston (Viaţa Stranie a lui Timothy Green) şi Lili Taylor (Hemlock Grove), în rolul lui Roger şi Carolyn Perron, rezidenţii casei bântuite.

Joey King, Shanley Caswell, Haley McFarland, Mackenzie Foy şi nou-venita Kyla Deaver interpretează rolurile fiicelor soţilor Perron, iar Sterling Jerins rolul micuţei Warren, Judy. Distribuţia este completată de Marion Guyot ca bunica lui Judy, Steve Coulter ca părintele Gordan, Shannon Kook este asistentul de investigaţie al soţilor Warren, Drew şi John Brotherton apare în rolul ofiţerului sceptic la afirmaţiile soţilor Perron şi la metodele soţilor Warren.

James Wan (Puzzle Mortal, Insidious) a regizat filmul după scenariul scris de Chad Hayes şi Carey W. Hayes (Zece Semne Rele). Filmul a fost produs de Tony DeRosa-Grund, Peter Safran şi Rob Cowan, iar Walter Hama şi Dave Neustadter au fost producătorii executivi. Echipa creativă a filmului Insidious s-a reunit cu regizorul James Wan: directorul de imagine Johny R. Leonetti, editorul Kirk Morri, designerul de costume Kristin M. Burke, compozitorul Joseph Bishara şi scenograful filmului Puzzle Mortal, Julie Berghoff.

New Line Cinema prezintă o producţie Safran Company / Evergreen Media Group Production, un film de James Wan, Trăind Printre Demoni. Distribuit de Warner Bros. Pictures, filmul este adus în România de MediaPro Distribution şi are premiera pe 9 august în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex Băneasa și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.