Nu sunt faimos, dar sunt aromân – Este sold out la Constanţa

0
1309
Ascultă acest articol


Un proiect cinematografic îndrăzneţ şi caracterizat prin inovaţie, filmul „Nu sunt faimos, dar sunt aromân“  înregistrează un prim succes chiar înainte de lansarea oficială pe marile ecrane, fiind deja cumpărate toate biletele puse la vânzare pentru spectacolele din premieră, de la cele două cinematografe din Constanţa.

La începutul acestei săptămâni, cele 330 de locuri de la Cityplex şi, respectiv, 353 de locuri de la Cinema City din Constanţa au fost deja cumpărate, spectacolele din 25 octombrie devenind oficial sold out. In cadrul acestor evenimente, spectatorii se vor bucura şi de prezenţa echipei de actori si realizatori ai filmului „Nu sunt faimos, dar sunt aromân“.

Cu acest lungmetraj, regizorul Toma Enache îşi face debutul cinematografic, aducând pe marile ecrane o poveste emoţionantă, vorbită în totalitate în limba aromână, cu o echipa de actori şi realizatori formată aproape integral din aromâni. Adresat publicului larg, filmul va avea subtitrare în limba română.

Cu mult romantism, dar si cu accente umoristice, „Nu sunt faimos, dar sunt aromân“ (Nu hiu faimos ama hiu arman) descrie călătoria lui Toni Caramuşat (Toma Enache), un regizor faimos, pornit în căutarea adevărului absolut despre originea neamului său.

Mitul spune că acest adevăr e purtat de Armânamea (Linda Croitoru), ultima descendentă din neamul său. Toni se întâlneşte cu fete din întreaga lume, cu speranţa că soarta îi va scoate în cale adevărul şi femeia la care visează. Le va găsi? Şi, dacă da, cu ce preţ?

Distribuit de MediaPro Distribution, filmul „Nu sunt faimos, dar sunt aromân“ va avea premiera pe 25 octombrie în cinematografele: Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.