Man of Steel – Blu-ray 3D, Blu-ray şi DVD

0
1586
Ascultă acest articol


Regizat de reputatul Zack Snyder, filmul Man of Steel: Eroul îl aduce pe Henry Cavill în rolul legendarului Clark Kent/ Superman, într-o poveste spectaculoasă şi neaşteptată, din 23 octombrie, pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD, în toate magazinele partenere Pro Video.

Man of Steel-DVD_3D-pack Man of Steel-BD_3D-pack Man of Steel 3D BD-Steelbook-3D pack

Un băiat descoperă că are puteri extraordinare şi că nu este de pe planeta noastră. Tânărul se aventurează să afle de unde provine şi cu ce misiune a fost trimis aici. Mai întâi trebuie să iasă la iveală eroul din el, ca să salveze lumea de la distrugere şi să devină simbolul speranţei pentru întreaga omenire.

În rolul jurnalistei Lois Lane o regăsim pe Amy Adams, nominalizată de patru ori la Oscar, iar Laurence Fishburne, cu o nominalizare la Oscar, este redactorul-şef Perry White. Părinţii adoptivi ai lui Clark, Martha şi Jonathan Kent, sunt interpretaţi de Diane Lane şi Kevin Costner, câştigătorul unui Premiu Oscar.

Duşmanii supereroului sunt alţi doi supravieţuitori kriptonieni: generalul Zod, interpretat de Michael Shannon, nominalizat la Oscar şi partenera acestuia, Faora, interpretată de Antje Traue. Tot de pe planeta lui Superman mai vin mama eroului Lara Lor-Van, jucată de Ayelet Zurer şi tatăl acestuia, Jor-El, interpretat de Russell Crowe, deţinătorul unui Premiu Oscar.

În completarea distribuţiei mai apar Christopher Meloni în rolul colonelului Hardy, Harry Lennix ca generalul Swanwick, Michael Kelly ca Steve Lombard şi Richard Schiff ca doctorul Emil Hamilton.

Ediţiile pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD conţin o serie de elemente bonus în exclusivitate ca: Dylan Sprayberry (Clark Kent, la 13 ani) ne oferă informaţii preţioase despre impresionanta tehnologie kryptoniana, armele şi navele spaţiale din filmul Man of Steel: Eroul, Krypton decodat şi multe altele.

Un produs marca Warner Bros. Pictures, distribuit de Pro Video, Man of Steel: Eroul poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD, la un preţ recomandat de 139,90 de lei, 79,90 de lei, respectiv 52,90 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.