Actor excepţional şi moderator al emisiunii „Vocea României”, Pavel Bartoş dă viaţă personajului principal din animaţia „Păsări Libere 3D“, interpretând un curcan curajos care vrea să schimbe istoria speciei sale. Filmul este adus pe marile ecrane de MediaPro Distribution, începând cu 15 noiembrie.

free_birds_ver4_xlg

Pavel a acceptat încântat propunerea de a-l interpreta pe curcanul Reggie din „Păsări Libere 3D“ gândindu-se la fetiţele sale, care sunt nerăbdătoare să îl descopere într-un rol de erou.

„Spre bucuria micuţelor mele, personajul pe care îl interpretez este unul pozitiv. Un alt motiv pentru care am acceptat rolul a fost povestea fantastică din film. Bucuria mea este cu atât mai mare cu cât îmi dau seama că singurii doi curcani potenţi din această ţară sunt eu şi Horia Brenciu”.

Interpretat în varianta originală de Owen Wilson, Reggie este un curcan de fermă, deştept şi amuzant, a cărui viaţă comodă de „curcan cruţat“ este tulburată de Jake, curcanul de fabrică ambiţios, de neînduplecat şi fondatorul uşor confuz al Frontului Libertăţii Curcanilor. Datorită prieteniei cu Jake, Reggie se descoperă pe sine şi învaţă ce înseamnă altruismul.

Cei doi vor avea importanta misiune de a scoate curcanul de pe masa festivă de Ziua Recunoştinţei. Pentru a reuşi, ei trebuie să călătorească în trecut, chiar în momentul în care a luat naştere ameninţătoarea tradiţie.

De-a lungul călătoriei vor cunoaşte tot felul de personaje haioase, vor trebui să fugă de vânătorii de curcani şi să îşi folosescă toate calităţile de păsări domestice pentru a se salva.

Pavel Bartoş va putea fi urmărit în animaţia „Păsări Libere 3D“, începând cu 15 noiembrie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov) și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.