Ediţia a doua a festivalului de film dedicat familiilor, Grand Family Festival, debutează pe 3 februarie la Grand Cinema&More, odată cu vacanţa de iarnă a copiilor. Festivalul se va desfăşura timp de 5 zile în cinematograful din Băneasa Shopping City, oferindu-le celor mici, dar şi întregii familii, cele mai îndrăgite şi de succes nouă animaţii din ultimii ani.
La proiecțiile din cadrul festivalului, copiii sub 12 ani vor avea intrare gratuită, iar ceilalți membri ai familiei vor beneficia de un preț special de 15 lei.

[pull_quote_center]“Grand Family Festival reprezintă un motiv pentru părinţi de a petrece şi mai multe momente frumoase alături de copii în vacanţa de iarnă, urmărind împreună cele mai îndrăgite animaţii din ultima perioadă”[/pull_quote_center]

a precizat Atena Balint, Alternative Content și Event Manager în cadrul Grand Cinema & More.

Capul de afiş al Grand Family Festival este Despicable Me 2, animaţie ce a cucerit publicul în special prin prezenţa plină de umor şi fervoare a Minionilor – micile creaturi galbene, puse întotdeauna pe şotii.

Filmul ce deschide a doua ediţie a Grand Family Festival este animaţia Sammy’s Adventures 2, programată pe 3 februarie, la ora 10:30. Alte şapte titluri de succes în box-office vor rula în cadrul festivalului, printre ele numărându-se Epic, Turbo, Aventuri în Zambezia sau Justin şi cavalerii.

Prima ediţie a Grand Family Festival, ce a avut loc în aprilie 2013, s-a bucurat de un adevărat succes, adunând peste 1000 de spectatori.

Programul complet al filmelor din cadrul Grand Family Festival poate fi găsit pe www.grandcinemaandmore.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.