Grand Cinema & More deschide o nouă stagiune culturală, găzduind reprezentații adaptate publicului de toate vârstele. Începând din această lună, alături de filme, în program se vor adăuga piese de teatru, concerte, show-uri de magie, dar și spectacole de operă destinate copiilor și părinților, susținute de Teatrul de Animație Țăndărică, Opera Comică pentru Copii și de magicianul Robert Tudor.

Este al șaselea an consecutiv când spectacolele Teatrului de Animație Țăndărică se joacă la Grand Cinema & More, pe scena sălii Epika. Considerat un important reper cultural pentru copii, Teatrul de Animație Țăndărică va pune toamna aceasta în scenă unele dintre cele mai apreciate piese de către cei mici precum „Ursul păcălit de vulpe”, „Motanul încălțat”, „Capra cu trei iezi” și „Punguța cu doi bani”.

Cunoscută pentru varietatea de spectacole oferite, Opera Comică pentru Copii va susține pe scenele cinematografului Grand Cinema & More nu mai puțin de 15 reprezentații. Începând cu 7 octombrie, cei mici vor putea urmări spectacole precum „Poveste Vieneză”, „Bastien și Bastienne”, „Petrică și Lupul” sau  „Orchestra lui Nino”.

Toamna aceasta, Grand Cinema & More va găzdui și singurul spectacol educativ de magie dedicat întregii familii – Magic Family Show cu magicianul Robert Tudor. În noua reprezentație, magicianul va îmbrăca în poveste numere de iluzionism, predicție și improvizație și promite să pună la încercare imaginația bogată a copiilor.

Întregul calendar al reprezentațiilor din această stagiune este disponibil pe: www.grandentertainment.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.