Aflat la debutul său ca protagonist într-un proiect de animație pe marile ecrane, Răzvan Fodor este Comandantul Bezea în noua aventură plină de farmec şi culoare Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy care va avea premiera în cinematografe pe 23 mai.

 legends_of_oz_xxlg

[pull_quote_center]„Comandantul Bezea este un personaj foarte haios, iar experienţa de a-l dubla a fost una foarte frumoasă. Am mai făcut o singură dată un rol extrem de mic într-o animaţie, dar nu se compară. Marea provocare a fost să sincronizez mişcarea gurii cu cea a personajului care vorbea în engleză. Ca tată da fată sunt la curent cu toate desenele animate şi îi admir mult pe aceşti oameni care dublează. Este o treabă foarte grea atât pentru actori, cât şi pentru cei din studio care înregistrează. În plus, personajul meu mai şi cântă, iar eu sper să mă fi ridicat la înălţimea interpretării originale. Abia aştept să văd filmul alături de familie şi sunt extrem de curios dacă mă va recunoaşte fiica mea. În animaţie, am o voce schimbată, cam ca atunci când mă joc cu ea.”,[/pull_quote_center]

declară Răzvan Fodor despre experiența din studioul de dublaj al animației Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy.

Chiar dacă ar trebui să fie extrem de dulce, Comandantul Bezea, căruia îi dă viață Răzvan Fodor, este înainte de toate un soldat, mai puțin atunci când vine vorba despre Prințesa de Porțelan. Loial armatei din Ţara Dulciurilor este mai presus decât orice un prieten remarcabil. În versiunea originală a animațieiLegendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy acest personaj savuros este interpretat de Hugh Dancy.

De această data povestea o aduce în prim plan pe Dorothy, în momentul în care află că Oz este din nou în pericol, iar locuitorii tărâmului magic au nevoie de ajutorul ei. Din nou alături de vechii şi simpaticii ei prieteni – Sperietoarea, Leul şi Omul de Tinichea – Dorothy trebuie să îl înfrunte de această dată pe maleficul Jester. Acesta a pus stăpânire pe Oz, a luat drept prizonieri toţi conducătorii îndrăgitei regiuni şi, printr-o vrajă, a adus întunericul peste tot teritoriul.

Deşi călătoria ei este mai anevoioasă şi plină de primejdii, curioasa eroină va cunoaşte de-a lungul drumului multe personaje fascinante care o vor ajuta şi îi vor cuceri inima.

Cu Oz în mare pericol, va fi nevoie de multă inteligenţă, curaj şi prietenie pentru a-l învinge pe Jester şi a restabili armonia în Oraşul de Smarald.

Un film distribuit de MediaPro Distribution, Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothyare premiera pe 23 mai, în cinematografele: Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Grand Cinema&More Băneasa, Cityplex Constanța, Cityplex Tulcea, Cityplex Brașov și alte cinematografe.
Grand Cinema&More Băneasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.