Astăzi, vineri, 30 mai, este ziua în care filmul Triunghiul dragostei și al morții (The Two Faces of January) va intra în cinematografele din întreaga țară. Viggo Mortensen, Kirsten Dunst și Oscar Isaac, conduși de bagheta regizorala a lui Hossein Amini aduc pe marile ecrane din România un film plin de mister, întorsături neașteptate și mult suspans.

two_faces_of_january_xlg

1962. Un cuplu American fancy, format din carismaticul Chester MacFarland (Viggo Mortensen) și atragătoarea lui soție, Colette (Kirsten Dunst), se află în vacanță în Atena, Grecia. În timp ce se plimbă printre ruinele celebrei Acropole, cei doi îl cunosc pe Rydal (Oscar Isaac), un tânăr american, vorbitor de limba greacă care își petrece timpul lucrând ca ghid turistic și îmbrobodind turistele naive. Atras de frumusețea lui Colette și impresionat de bunăstarea și rafinamentul degajate de Chester, Rydal acceptă imediat invitația acestora la cină.

Deși în aparență relaxat și sofisticat, Chester ascunde secrete întunecate. Atunci când Rydal îi vizitează la hotelul luxos în care stau, Chester îl presează pe acesta să-l ajute la transportarea unui individ în stare de inconștiență care l-ar fi atacat. În vria momentului, Rydal acceptă, lucru pe care îl va regreta din plin mai târziu, când evenimentele iau o întorsătură teribilă, iar el va fi în imposibilitatea de a mai ieși basma curată din această încurcătură. În plus, flirtul care are loc între Rydal și vulnerabila Colette duce la crize de gelozie și paranoia din partea lui Chester, mai mult chiar, la o periculoasă luptă de orgolii și nu numai, între cei doi. Călătoria îi poartă pe cei trei din Grecia, în Turcia, la Istanbul și la un final dramatic pe aleile ascunse ale Marelui Bazar.

Thriller-ul cu accente romantice Triunghiul dragostei și al morții (The Two Faces of January), care are la bază romanul The Two Faces of January, scris de Patricia Highsmith, va rula începând din 30 mai, la următoarele cinematografe: Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex Constanta, Cityplex Brasov și alte cinematografe. Grand Cinema Digiplex Băneasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.