Ascultă acest articol

Noul serial TV de aventuri Bibliotecarii (The Librarians), produs de Electric Entertainment, va fi lansat în peste 100 de ţări simultan, având premiera în România la Diva, la 24 de ore de la debutul american, pe TNT, din decembrie 2014. Luni, 8 decembrie, de la ora 21:00, Diva difuzează primele două episoade din Bibliotecarii. În fiecare luni, la ora 21:00, va fi difuzat câte un episod.

În noul serial de aventuri, telespectatorii din Australia, Asia, Europa şi America Latină îl vor putea urmări din nou pe Noah Wyle (Falling Skies, Spitalul de urgenţă) în rolul său din trilogia de filme The Librarian, alături de Rebecca Romijn (X-Men).

librarians

Alături de Romijn, în această producţie mai joacă actorii Christian Kane (Escroci de treabă), Lindy Booth (Dimineaţa morţii) şi John Kim (Pacific), în rolurile membrilor unei echipe care protejează comorile mistice ale lumii, şi John Larroquette – laureat al Premiului Emmy (Night Court, Deception) – în rolul supraveghetorului acestora.

Serialul Bibliotecarii are în centru o organizaţie antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York, care protejează lumea de realitatea magică şi secretă care ne încojoară. Acest grup interesant de personaje rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţările supranaturale şi recuperează artefacte puternice din întreaga lume. Printre obiectele păstrate în Bibliotecă se află Chivotul Legământului, Lancea Sfântă, Potirul Sfânt şi Excalibur. Doar cineva cu priceperi speciale poate aduna şi proteja aceste artefacte şi, mai important, se poate asigura că nu cad în mâini greşite.

Flynn Carsen (Noah Wyle, din Spitalul de urgenţă, Falling Skies) pare un simplu bibliotecar, angajat la celebra Bibliotecă Metropolitană din New York, dar sub această clădire se află sediul vechi de secole al aventurierilor şi cercetătorilor care investighează artefacte ciudate şi periculoase şi care salvează lumea de ameninţările supranaturale. Aceasta este Biblioteca, iar Flynn este Bibliotecarul.

librarians 1

Când o organizaţie malefică antică, numită Frăţia Şarpelui, ameninţă să distrugă tehnologia şi să readucă magia în lume, Flynn şi noul său Gardian, Colonelul Eve Baird (Rebecca Romijn, din King and Maxwell, X-Men), trebuie să recruteze trei oameni extraordinari, foşti candidaţi la funcţia de Bibliotecar, pentru a lucra împreună. Această echipă de Bibliotecari trebuie să o ia înaintea Frăţiei Şarpelui, pentru a pune mâna pe mitica Coroană a Regelui Arthur – un artefact de mult pierdut, care îi oferă posesorului control asupra oricărui alt obiect magic. Ajunsă în mâini greşite, Coroana poate declanşa puteri devastatoare în întreaga lume.

https://www.youtube.com/watch?v=yBXQVOOGGc0

Urmăriți la Diva, în premieră în România, primele două episoade ale serialului Bibliotecarii (The Librarians) luni, 8 decembrie, de la ora 21:00. În fiecare luni, la ora 21:00, va fi difuzat câte un episod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.