În regia şi după un scenariu de Radu Iacoban, În parc este o comedie în care doi actori interpretează pe rând patru perechi din patru epoci diferite, în patru planuri diferite. Cadrul este acelaşi: o bancă goală într-un parc oarecare.

Vineri, pe scena Godot, într-o oră şi zece minute se vor perinda pe această bancă următoarele cupluri, unele mai celebre decât altele:

  1. Mihai Eminescu şi Veronica Micle,
  2. Regele Ferdinand şi Miţa Biciclista,
  3. criminalul în serie Râmaru şi Mihaela, o potenţială victimă,

precum şi pe

  1. un El şi o Ea din perioada actuală, epoca Internet-Social media-Facebook.

Ana Ularu, în parc. Central Park

Actriţa Ana Ularu (Serena, Periferic, serialul HBO Familia Borgia, Italiencele, Hârtia va fi albastră, Sunt o babă comunistă, O vară foarte instabilă) s-a întors recent de la New York, unde a fost invitată la proiecţia filmului Sunt o babă comunistă (regia Stere Gulea), în care a jucat alături de Luminiţa Gheorghiu şi Marian Râlea. Pelicula a fost proiectată în prezenţa actorilor la cea de-a 9-a ediţie a Festivalului Making Waves: New Romanian Cinema, desfăşurat în perioada 4-10 decembrie la Lincoln Center din New York şi care a atras anul acesta peste 2.300 de spectatori.

Un interviu cu Ana Ularu la New York în care vorbeşte despre rolul ei, despre munca de actor şi tentaţia Hollywoodului, despre cinema, istorie recentă şi cultură independentă puteţi urmări:

Cel mai nou film în care Ana are rolul principal este SF-ul Index Zero, în regia italianului Lorenzo Sportiello. Aici joacă alături de Simon Merrells (Spartacus, Tomorrow People, Judas Ghost, Invisible Eyes). Index Zero a avut premiera mondială pe 24 octombrie, în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Roma, unde a avut un succes enorm la public și la critica de film. Producătorii îți doresc să îl distribuie în curând și în România.

Revenind la teatru, Ana Ularu are rolul principal în spectacolul Omul cel bun din Seciuan, în regia lui Andrei Şerban, după un text de Bertolt Brecht, piesă care a avut premiera oficială la Teatrul Bulandra, în stagiunea din această toamnă.

Dintre spectacolele recente în care a jucat Istvan Teglas amintim:

Furtuna, la Teatrul Naţional, alături de Ion Caramitru

Revizorul, la Teatrul Naţional, cu Mihai Constantin, Marius Manole, Claudiu Bleonţ

Două liniuţe, la Godot Cafe-Teatru, în regia Liei Bugnar, alături de Marius Manole, Medeea Marinescu, Cătălin Balbliuc.

Data şi ora: vineri, 19 decembrie, ora 19.00

Durata spectacolului: o oră şi zece minute

Locul: Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14)

Preţul biletului: 30 de lei

Rezervări: 021.31.61.682, 0736.414.244

Textul şi regia: Radu Iacoban

Cu: Ana Ularu şi Istvan Teglas

Scenografia: Mihaela Ularu

Afiş: Ana Maria Moldovan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.