Sezonul 1 al serialului Pompierii din Chicago se apropie de final. Ultimele două episoade vor fi difuzate duminică, 28 decembrie, de la orele 21:00 și respectiv 22:00, numai la Diva! De asemenea, sâmbătă 27 și duminică 28 decembrie, începând cu ora 10:00, Diva difuzează un maraton Pompierii din Chicago, care include toate episoadele din prima serie.

În penultimul episod al sezonului, intitulat Let Her Go și difuzat duminică, 28 decembrie, de la ora 21:00, Lt. Casey (Jesse Spencer) este forţat de evenimente să facă echipă cu Divizia Internă, acum condusă de Voight (guest star-ul Jason Beghe), care nu pare să-şi fi schimbat obiceiurile corupte după ce a ieşit de la închisoare. Shay (Lauren German) este din ce în ce mai entuziasmată de ideea că va deveni mamă, iar Mills (Charlie Barnett) şi Dawson (Monica Raymund) au probleme personale. În paralel, toată echipa se reuneşte la deschiderea localului „Molly’s”.

În continuare, de la ora 22:00, puteți urmări episodul final, cu titlul A Hell Of A Ride, în care secţia primeşte un apel de la închisoarea Cook County, iar echipa se trezeşte într-o situaţie volatilă pe care trebuie să o managerieze. Shay (Lauren German) este optimistă în legătură cu visurile ei materne, iar soţia lui Hermann (David Eigenberg), Cindy (guest star-ul Robyn Coffin), intră în travaliu cu al cincilea lor copil. În paralel, Mills (Charlie Barnett) şi Dawson (Monica Raymund) trebuie să ia nişte hotărâri personale majore.

Chicago Fire - Season Pilot

Creat de producătorul executiv premiat cu Emmy Dick Wolf (cunoscut mai ales datorită seriei Law&Order), serialul dramatic Pompierii din Chicago (Chicago Fire) pătrunde în viețile cotidiene ale unei echipe de adevărați eroi, dedicați unei meserii nobile. Pentru pompierii, paramedicii și echipele de salvare de la Unitatea de Pompieri 51 din Chicago nu există slujbă mai stresantă, mai periculoasă, dar şi mai palpitantă. Pompierii și membrii echipelor de salvare au reputaţii şi ego-uri mari, sunt sub presiune şi trebuie să ia decizii de moment importante, aşa că, inevitabil, ajung la certuri. Dincolo de aceste momente de tensiune ei rămân, însă, o familie, iar atunci când vine vorba despre muncă lasă certurile deoparte şi fac totul pentru ceilalţi colegi.

Chicago Fire - Season PilotÎn Pompierii din Chicago joacă Jesse Spencer (Dr. House), Taylor Kinney (The Vampire Diaries), Eamonn Walker (Oz), Monica Raymund (Lie to Me), David Eigenberg (Sex and the City) și mulți alții.

Urmăriți la Diva, duminică, 28 decembrie, finalul sezonului 1, iar sâmbătă 27 și duminică 28 decembrie, de la ora 10:00, un maraton al serialului Pompierii din Chicago, sezonul 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.