Ascultă acest articol


Luna ianuarie aduce la E! cele mai importante evenimente din lumea vedetelor din cinematografie. Urmăriți E! și lăsați-vă cuprinși de entuziasmul acestei luni, pentru că Ryan Seacrest și Giuliana Rancic relatează în direct de pe covorul roşu, în show-ul Live From The Red Carpet: Globurile de Aur 2015, difuzat în direct în noaptea de 11 spre 12 ianuarie, de la ora 1:00. De la interviuri în exclusivitate cu cele mai mari vedete până la ținute uluitoare, create de cei mai buni designeri din lume, această defilare extravagantă, suprema etalare de forțe de dinaintea decernării premiilor, vă face să vă simțiți ca și când ați fi acolo în persoană!

Miercuri, 14 ianuarie, de la ora 22:00, E! va difuza Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2015, o ediție dedicată acestei ceremonii, în care Kelly Osbourne, Giuliana Rancic, Kathy Griffin și Brad Goreski vor trece în revistă ţinutele reuşite sau mai puţin reuşite de la ceremonia din acest an.

Sezonul premiilor continuă la E!, în luna ianuarie, cu Live From The Red Carpet: Premiile Screen Actors Guild 2015, pe care o putem urmări în noaptea de 25 spre 26 ianuarie, de la ora 01:00. Cu această ocazie, E! îi aduce pe telespectatori în culisele uneia dintre cele mai strălucitoare nopți de la Hollywood, căci vedetele își arborează ținutele de gală și pășesc pe covorul roșu, pentru a sărbători cele mai mari reușite din domeniul filmului și televiziunii, la cea de-a 21-a ediție anuală a Premiilor Screen Actors Guild. Materialul este completat de clipuri în exclusivitate și interviuri cu cele mai mari vedete. E! surprinde fiecare moment fascinant, oferind detalii de culise despre speranțele celor nominalizați și opinii ale experților cu privire la cei care vor avea succes în această seară.

Emisiunea specială Fashion Police, în care juriul va da verdicte în ceea ce privește ținutele vedetelor de pe covorul roșu al Premiilor Screen Actors Guild 2015, va fi difuzată miercuri, 28 ianuarie, de la ora 22:00. Numai la E!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.