Va începe sezonul 2 al serialului “Jurnalul Vampirilor”

Luni, 2 februarie, în premieră la DIVA.

0
2066
Ascultă acest articol

Sezonul 2 al serialului de succes Jurnalele vampirilor începe, în premieră la Diva, cu două episoade difuzate luni, 2 februarie, de la ora 21:00. La începutul sezonului al doilea, acţiunea este reluată din momentul încheierii seriei precedente: Elena ajunge acasă, unde are parte de clipe de coșmar, iar Damon este primul care își dă seama că s-a întors Katherine, pentru a se răzbuna.

În noul sezon al serialului Jurnalele vampirilor, actrița Nina Dobrev are de două ori mai mult de lucru. Încă joacă rolul Elenei Gilbert, tânăra ale cărei aventuri cu chipeșii vampiri, frații Salvatore, au fost motorul întregului serial. Însă acum s-a întors și dublura ei, Katherine Pierce, cea care cu mai bine de un secol în urmă i-a transformat pe frații Salvatore în vampiri. Putem conta deci pe faptul că prezența ei în zilele noastre, în orașul Mystic Falls, va face viața periculos de interesantă.

În primul episod din sezonul 2 Elena descoperă ce s-a întâmplat cu unchiul John și cu Jeremy. La spital, Şeriful Forbes (Marguerite MacIntyre, din Kyle XY) aşteaptă să afle dacă fiica ei, Caroline, va supravieţui accidentului de maşină, alături de Matt, Bonnie şi Damon. După o discuţie confuză cu Elena despre ce s-a întâmplat în noaptea cu pricina, Damon îşi dă seama de întoarcerea lui Katherine în oraş. Sosirea lui Katherine îi trimite pe Stefan şi Damon pe un drum periculos, pentru a afla ce vrea aceasta, de ce s-a întors şi cât de mult îi poate pune în pericol pe oamenii pe care cei doi fraţi îi iubesc. În paralel, Tyler încă îşi revine după moartea tatălui său când este surprins să afle că unchiul lui miesterios şi fermecător – Mason Lockwood (Taylor Kinney, din Trauma, Fashion House) – vine în oraş pentru a-şi oferi ajutorul.

Serialul dramatic Jurnalele vampirilor este povestea a doi fraţi vampiri obsedaţi de aceeaşi fată frumoasă, care ajung să se confrunte într-o luptă pentru soarta unui întreg oraş. Din distribuție fac parte Nina Dobrev (Degrassi: The Next Generation, upcoming The Killing Game), Paul Wesley (Everwood), Ian Somerhalder (Lost), Steven R. McQueen (Everwood), Sara Canning (Smallville), Kat Graham (17 Again), Candice Accola (Juno), Zach Roerig (Friday Night Lights), Michael Trevino (Cane), Matt Davis (Legally Blonde, Blue Crush) și alții.

Urmăriți, în premieră la Diva, sezonul 2 al serialului Jurnalele vampirilor, începând din 2 februarie, ora 21:00. În fiecare luni, de la ora 21:00, vor fi difuzate câte două episoade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.