ProVideo, SĂPTĂMÂNA 26 – 30 ianuarie 2014: un cu filmul Dolphin Tale 2 și un DVD cu filmul Justice League: Throne of Atlantis.

Câștigător: Gheorghe Ana-Roxana

Răspunsul la întrebare: 30 ianuarie

Ce trebuie să fac?

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I., o adresă validă de mail, adresa completă, un număr de telefon și să ne spuneți:

[pull_quote_center]Din ce dată se lansează DVD-urile cu filmele Dolphin Tale 2 și Justice League: Throne of Atlantis în România ?[/pull_quote_center]

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici, pe mail-ul cu care ați participat (nu este public și nici nu va fi făcut) și pe Facebook.

Ce am câștigat și cum intru în posesia premiului?

Câștigi un DVD cu filmul Dolphin Tale 2 și un DVD cu filmul  Justice League: Throne of Atlantis oferite de ProVideo ce vor fi trimise la adresa ta de către o firmă de curierat.

Succes! (*Dacă aveți nelămuriri folosiți cu încredere pagina de Contact.)

[contact-form to=’concursmn@gmail.com’ subject=’Concurs ProVideo (Dolphin – Justice League)’][contact-field label=’Nume și prenume (C.I.)’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Răspunsul la întrebare’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Adresa completă și numărul de telefon’ type=’textarea’/][/contact-form]

5 COMENTARII

  1. dvd- urile cu filmele Dolphin Tale 2 și Justice League: Throne of Atlantis , vor fi lansate pe data de 30 ianuarie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.