ProVideo, SĂPTĂMÂNA 26 – 30 ianuarie 2014: un cu filmul The Hundred-Foot Journey și un DVD cu filmul Two Faces of January.

Câștigător: Cirjila Ionela

Răspunsul la întrebare: 23 ianuarie

Ce trebuie să fac?

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I., o adresă validă de mail, adresa completă, un număr de telefon și să ne spuneți:

[pull_quote_center]Din ce dată se lansează DVD-urile cu filmele The Hundred-Foot Journey și Two Faces of January în România ?[/pull_quote_center]

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici, pe mail-ul cu care ați participat (nu este public și nici nu va fi făcut) și pe Facebook.

Ce am câștigat și cum intru în posesia premiului?

Câștigi un DVD cu filmul The Hundred-Foot Journey și un DVD cu filmul Two Faces of January oferite de ProVideo ce vor fi trimise la adresa ta de către o firmă de curierat.

Succes! (*Dacă aveți nelămuriri folosiți cu încredere pagina de Contact.)

[contact-form to=’concursmn@gmail.com’ subject=’Concurs ProVideo (January – 100 foot)’][contact-field label=’Nume și prenume (C.I.)’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Răspunsul la întrebare’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Adresa completă și numărul de telefon’ type=’textarea’/][/contact-form]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.