Juriul emisiunii Fashion Police cucerește, pentru câteva zile, orașul New York! Motivul? Săptămâna Modei de la New York!

Miercuri, 18 februarie, de la ora 22:00, E! va difuza Fashion Police: New York Fashion Week, o ediție specială a emisiunii, în care juriul format din Giuliana Rancic, Kelly Osbourne, Kathy Griffin și Brad Goreski va analiza în detaliu și va comenta ținutele celebrităților care au luat parte la acest eveniment important.

Celor patru li se vor alătura, pentru a dezbate moda săptămânii, și două invitate speciale: spumoasa Gigi Hadid – un model care se bucură de mult succes în această perioadă – și celebra Naomi Campbell.

De la aparițiile fetelor din clanul Kardashian-Jenner, până la ținutele alese de Rihanna sau Heidi Klum, observațiile ironice și pline de umor ale echipei Fashion Police nu iartă pe nimeni în această ediție de neratat a emisiunii!

Urmăriți-o pe celebra Naomi Campbell, invitat special în emisiunea specială Fashion Police: New York Fashion Week, difuzată de E! miercuri, 18 februarie, la ora 22:00. Emisiunea se va relua pe 18 februarie la ora 00:00, pe 20 februarie la 14:15 și la 22:00, pe 21 februarie la 00:00 și pe 22 februarie la ora 14:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.