East European Comic Con va găzdui finala primului sezon al Campionatului Europei de Sud Est.

Prescurtat ESL SEE, acesta reprezintă o competiție de anvergură la care iau parte nu mai puțin de 6 regiuni și 15 țări:  Ungaria, Bulgaria, Turcia, Grecia, Cipru, România, Moldova, Serbia, Croația, Slovenia, Bosnia sși Herzegovina, Muntenegru, Macedonia, Malta și Albania.

Campionatul va fi compus din trei jocuri foarte populare – Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone și League of Legends – și va beneficia de premii în bani în valoare totală de 5000 de euro, precum și de premii în produse.

Întregul regulament poate fi consultat aici: http://play.eslgaming.com/romania/news/254624

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei destinat pasionaților de filme, seriale, jocuri, benzi desenate. Doar aici te poți întâlni cu actori de la Hollywood, celebrități online din strainatate și din România sau artiști grafici. Astfel, la Romexpo, în perioada 8-10 mai ai șansa să îi cunoști pe Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Robert Knepper (T-bag din Prison Break), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) sau Dan Starkey (Strax din Dr. Who).  Totodată, Michael Stevens, creatorul celebrului canal Vsauce, va veni și el special la noi în țară special pentru un panel cu publicul.

În plus, nicio celebritate online din România nu va lipsi: Creative Monkeyz, Doza de Haș, Sector 7, 10lucruri, Zmenta, Tequila, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net și Bobospider.

Lor li se alătură artiștii Skies of Fire, Bobmeatbag și Sycra, iar un “oaspete” aparte va fi Tronul de Fier din celebrul serial Game Of Thrones, adus special la noi în țară de către HBO Romania.

Biletele pot fi achiziționate din rețelele Eventim și My Ticket la pretul de 64 de lei, iar in ultima săptămână costul va fi de 79 de lei.

East European Comic Con este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.

Revista @FiLM este partener media East European Comic Con 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.