Sezonul 2 al serialului Jurnalele vampirilor se încheie la Diva luni, 13 aprilie, ultimele două episoade fiind difuzate începând cu ora 21:00.

În noul sezon am urmărit-o pe actrița Nina Dobrev în dublu rol. În cel al Elenei Gilbert, tânăra ale cărei aventuri cu chipeșii frați Salvatore au fost motorul întregului serial, dar și în rolul lui Katherine Pierce, cea care cu mai bine de un secol în urmă i-a transformat pe frații Salvatore în vampiri.

În penultimul episod, intitulat The Sun Also Rises și difuzat de la ora 21:00, este lună plină și Elena încearcă să se pregătească pentru planurile lui Klaus (Joseph Morgan). Tyler va trece prin a doua lui transformare, iar evenimentele înspăimântătoare escaladează rapid, în ciuda unui act curajos neaşteptat.

În continuare, de la ora 22:00, Diva difuzează ultimul episond din acest sezon, As I Lay Dying. În care, în timp ce în piaţa din Mystic Falls rulează filmul Pe aripile vântului, Damon şi-o aminteşte pe Katherine în 1864 şi amestecă imaginile cu cele ale Elenei din prezent. Stefan plăteşte un teribil preţ personal în încercarea de a evita o tragedie, iar Şeriful Forbes (Marguerite MacIntyre) face o greşeală mortală încercând să protejeze pe toată lumea. Multiple vieţi sunt puse în pericol în timpul ritualului de sacrificiu.

Serialul dramatic Jurnalele vampirilor este povestea a doi fraţi vampiri obsedaţi de aceeaşi fată frumoasă, care ajung să se confrunte într-o luptă pentru soarta unui întreg oraş. Din distribuție fac parte Nina Dobrev (Degrassi: The Next Generation, upcoming The Killing Game), Paul Wesley (Everwood), Ian Somerhalder (Lost), Steven R. McQueen (Everwood), Sara Canning (Smallville), Kat Graham (17 Again), Candice Accola (Juno), Zach Roerig (Friday Night Lights), Michael Trevino (Cane), Matt Davis (Legally Blonde, Blue Crush) și alții.

Urmăriți ultimele două episoade din Jurnalele vampirilor, sezonul 2, luni, 13 aprilie, de la ora 21:00, la Diva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.