Forum Film, perioada 24 – 27 aprilie 2015: 2 x invitație dublă la “Avengers: Age of Ultron” în perioada 27 – 30 aprilie.

Razbunatorii - Sub semnul lui Ultron

Câștigători: Stefan Moise Emilian și Alexandru Buzaeanu

Răspunsul la întrebare: Forum Film Romania

Ce trebuie să fac?

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos cu numele și prenumele din C.I., orașul din care sunteți, un mail valid și să ne spuneți:

[pull_quote_center]Cine e distribuitorul filmului Avengers: Age of Ultron în România?[/pull_quote_center]

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați pe 3 aprilie, aici, pe mail-ul cu care ați participat (nu este public și nici nu va fi făcut) și pe Facebook.

Ce am câștigat?

E oferită o invitațe dublă la filmul Avengers: Age of Ultron la Cinema City din SUN Plaza din Bucureşti sau la Cinema City din ţară în perioada 27 – 30 aprilie. Lista cinematografelor din țară: http://www.cinemacity.ro/cinemas.

Filmul „Avengers: Age of Ultron” este distribuit de Forum Film România și are premiera în România astăzi (Forum Film România

Succes! (*Dacă aveți nelămuriri folosiți cu încredere pagina de Contact.)

90 COMENTARII

  1. Filmul „Avengers: Age of Ultron” este distribuit de Forum Film Romania si are premiera in Romania astazi (24 aprilie 2015). Bucureşti.

  2. Distribuitorul filmului “Avengers: Age of Ultron” în România este Forum Film România.

  3. Filmul „Avengers: Age of Ultron” este distribuit de Forum Film Romania si are premiera in Romania astazi (24 aprilie 2015 Bucureşti)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.