Serialul „Oamenii mlaștinilor” va debuta în mai pe HISTORY

0
1352
Ascultă acest articol


Miercuri, pe 6 mai, serialul „Oamenii mlaștinilor” se întoarce pe HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹. Episoade ale celui de-al cincilea sezon vor fi difuzate în fiecare miercuri, la 21:00.

Este un nou sezon de vânătoare în inima Louisianei, unde se află cea mai mare mlaștină din SUA și unde natura este regină și omul se luptă să o îmblânzească. Locuitorii acestui ținut ostil urmează tradiții instaurate în urmă cu 300 de ani, din vremea pionierilor. Aceștia sunt „oamenii mlaștinilor” – moștenitorii unor tradiții de independență și autodeterminare care îi transformă în americani adevărați.

În acest sezon, HISTORY urmăreşte oamenii mlaștinilor pe parcursul celei mai importante perioade a anului – cele 30 de zile cât durează sezonul de vânătoare de aligatori. Cu prețuri mari puse în joc, competiția este cu atât mai acerbă. Vânători de toate tipurile iau mlaștina în primire cu speranța unor câștiguri generoase, ducând astfel la o luptă crâncenă între oameni și animale.

În esența sa, serialul „Oamenii mlaștinilor” este o poveste americană unică despre un popor de oameni mândri și pricepuți care luptă pentru a menține un stil de viață vechi, într-o lume marcată de o modernizare rapidă. În ciuda numeroaselor încercări și pericole, nimic nu le stă în cale.

Mai multe informații despre seriale sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.