„Tomorrowland: A World Beyond / Lumea de dincolo de mâine” – Din 22 mai la cinematografe și IMAX

0
3157
Ascultă acest articol


Disney lansează filmul „Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine” – o aventură cinematografică misterioasă şi fascinantă, care îl are în rolul principal pe George Clooney, actor premiat cu 2 Oscaruri. Legaţi de un destin împărtăşit, fostul băieţel-geniu Frank (Clooney), blazat din cauza deziluziilor, şi Casey (Britt Robertson), o adolescentă inteligentă şi optimistă, foarte curioasă în legătură cu lumea ştiinţei, pornesc într-o misiune periculoasă de a dezgropa secretele unui loc enigmatic din timp şi spaţiu, cunoscut doar sub numele de „Tomorrowland” (Lumea de dincolo de mâine). Ceea ce trebuie să facă ei acolo schimbă lumea – şi pe ei – pentru totdeauna.

Cu un scenariu al lui Damon Lindelof (scenarist şi unul dintre creatorii serialului „Lost”) şi Brad Bird (deţinător al 2 premii Oscar) – care este şi regizorul filmului –, după o poveste scrisă de Lindelof & Bird & Jeff Jenses, „Lumea de dincolo de mâine” promite să le ofere spectatorilor o călătorie emoţionantă şi plină de aventuri prin noi dimensiuni care au fost doar visate până acum.

Tomorrowland a fost creat de Walt Disney drept o secţiune a Disneyland în 1955. Era o perioadă în care americanii îşi imaginau un viitor optimist. De-a lungul anilor, cu precădere în 1970, perspectiva lor asupra viitorului a început să se întunece. Această schimbare i-a atras interesul scenaristului şi producătorului Damon Lindelof, astfel că a început să sintetizeze povestea pentru „Tomorrowland”, căutând să afle ce înseamnă Tomorrowland şi cum poate fi reprezentat în desfăşurarea acţiunii.

[pull_quote_center]„Am vrut foarte mult să surprind acel optimism iniţial”, [/pull_quote_center]

spune Lindelof.

Designerul de producţie Scott Chambliss a avut misiunea de a imagina lumea Tomorrowland:

[pull_quote_center]„În scenariu nu scria nicăieri Tomorowland. Acest lucru a însemnat că mare parte din timpul pentru pregătire a fost petrecut lucrând cu Brad şi Damon doar pentru a dezvolta nu doar aspectul, ci şi ceea ce Tomorrowland însemna. A crea o civilizaţie utopică unică reprezintă o sarcină extrem de complicată şi uneori descurajatoare. Dar acolo se află şi plăcerea potenţială de a crea ceva special în moduri în care publicul s-ar putea să nu anticipeze.”[/pull_quote_center]

Distribuţia este întregită de Hugh Laurie, drept omul de ştiinţă genial David Nix, alături de actorii Raffey Cassidy, Tim McGraw, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key şi Thomas Robinson.

Filmul este produs de Damon Lindelof, Brad Bird şi Jeffrey Chernov, fiind regizat de Brad Bird, cu John Walker, Bernard Bellew, Jeff Jensen şi Brigham Taylor în calitate de producători executivi.

Filmul „Tomorrowland: A World Beyond / Lumea de dincolo de mâine” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 22 mai 2015, fiind proiectat în varianta 2D şi IMAX 2D.

Forum Film România width=”696″ height=”392″ src=”https://www.youtube.com/embed/FcTd0tlOpLM?feature=oembed&enablejsapi=1″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.