Ascultă acest articol


Asociația VIRA și echipa de organizare a SUPER, festivalul de filme pentru adolescenți, anunţă lansarea publica a apelului pentru aplicatii din cadrul unui nou atelier practic de film pentru elevii din București. „Primul meu film documentar” urmează să aibă loc în perioada 8 mai – 31 mai 2015, iar scurtmetrajele realizate în cadrul atelierului vor fi proiectate în iunie, la Festivalul SUPER (11-14 iunie 2015).

Ediția atelierului „Primul meu film documentar” asociată Festivalului SUPER (http://www.superfestival.ro/ro/) dă întâlnire unui număr de 12 liceeni din București, pasionați de film și curioși să învețe etapele realizării unui documentar. Pe durata atelierului, participanții vor învăța să folosească o cameră de filmat în scopuri cinematografice şi să înțeleagă mai bine comunitatea din care fac parte.

„Primul meu film documentar” se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani din București care se pot înscrie la atelier prin completarea formularului de aplicare și transmiterea acestuia la adresa contact@vira.ro până la data de 1 mai 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.