O tânără femeie, născută la cumpăna dintre secolele XIX şi XX, devine ‘nemuritoare’ după un accident. După mulţi ani petrecuţi singură, întâlneşte un bărbat care îi complică viaţa nesfârşită cu care se obişnuise.

Regizor : Lee Toland Krieger

Scenariu : J. Mills Goodloe, Salvador Paskowitz

Gen: Dramă, Romantic

Lansare : 1 mai 2015

Durata : 112 min

Studio : Lakeshore EntertainmentSidney Kimmel EntertainmentRatPac-Dune Entertainment

Distribuitor :  InterCom Film

Clasificare :  A.P 12

Actori :

Blake Lively   …    Adaline Bowman
Michiel Huisman    …     Ellis Jones
Harrison Ford  …    William Jones
Ellen Burstyn     …     Flemming
Kathy Baker    …     Kathy Jones

Sinopsis:  Rămânând miraculos la vârsta de 29 de ani timp de aproape opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existenţă retrasă, evitându-i din răsputeri pe cei care i-ar putea da în vileag secretul.

Dar o întâlnire întâmplătoare cu atrăgătorul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) reaprinde în ea pasiunea pentru viaţă şi dragoste. Atunci când un weekend petrecut cu părinţii lui (Harrison Ford şi Kathy Baker) riscă să dezvăluie adevărul despre ea, Adaline ia o decizie care-i va schimba viaţa pentru totdeauna.

RECENZIE:

Blake Lively a avut o perioadă de succes în carieră, datorită serialul care a prins la publicul tânăr – „Gossip Girl”. A avut un rol în marea dezamăgire a DC-ului – „Green Lantern” şi în  filmul cu o distribuţie, solidă dar insuficientă, „Savages”.

„The Age of Adaline” prezintă  povestea lui Adaline Bowman (Blake Lively), născută în anul 1908, care nu-şi imagina vreodată că va apuca să prindă şi secolul XXI. Din cauza unui accident de maşină, aceasta este resuscitată de un fulger care îi va da şi tinereţea veşnică. Adaline se opreşte la vârsta de 29 de ani şi va trai aşa, nemuritoare. Viaţa lui Adaline este una cutremurătoare, iubind în preajma celor două războaie mondiale, ascunzându-şi secretul de toţi în afară de fiica sa muritoare, Flemming (Ellen Burstyn).

Age of Adaline 1Acţiunea filmului are loc în prezent dar avem şi flashback-uri emoţionante din viaţa personajului principal, Adaline. Acesta se îndrăgosteşte de Ellis Jones (Michiel Huisman) –  cel care joacă în cel mai în vogă serial – „Game of Thrones”. Adaline duce o viaţă tumultoasă, schimbându-şi identitatea de fiecare dată când crede că se află în primejdie. Ellis Jones este un filantrop şarmant şi dedicat găsirii iubirii adevărate. Chimia dintre cei doi este una normală, nu am văzut ceva spectaculos care să-mi atragă atenţia.

După vreo oră îşi va face apariţia în film şi Harrison Ford („Star Wars”, „Ender’s Game”) care este tatăl chipeşului Ellis. Are o performanţă splendidă, rolul potrivindu-i de minune. Pe de altă parte, Blake Lively nu este stăpână pe interpretarea rolului, iar Michiel Huisman joacă ca un adevărat burlac în găsirea sufletului pereche.

„The Age of Adaline” nu este cu nimic mai mult decat un alt film despre căutarea identităţii într-o mare de oameni când eşti diferit. Extraordinare sunt costumaţiile, dialogurile şi perspectivele unui narator ominprezent, dar nu într-atât încât să te câştige definitiv.

Postere:

age_of_adaline_ver11_xxlg-1170x1779Trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.