Duminică, 17 mai 2015, la Las Vegas s-au decernat premiile muzicale Billboard, într-o ceremonie prezentată de artiștii Ludacris and Chrissy Teigen. Marea câștigătoare a serii a fost Taylor Swift, care a fost recompensată cu nu mai puțin de opt premii, din totalul de 14 nominalizări! Și Sam Smith, Iggy Azalea și Meghan Trainor au plecat acasă cu mult râvnitele trofee Billboard.

După ce a difuzat, în direct, cele mai importante momente de pe covorul roşu, E! reia emisiunea Live From The Red Carpet: Premiile Muzicale Billboard 2015 luni, 18 mai, de la orele 18:00, 20:00 și 00:00, marți, 19 mai, de la ora 17:00, miercuri, 20 mai, la 10:00 și sâmbătă, 23 mai, la 15:00.

Gazdele E! Giuliana Rancic şi Terrence Jenkins au întâmpinat, în mijlocul evenimentului, unele dintre cele mai mari nume din entertainment, printre care Taylor Swift, Britney Spears, Iggy Azalea, Nick Jonas, One Direction, Nicki Minaj şi mulţi alţii. În plus, DJ-ul şi actorul din Pitch Perfect 2, Flula Borg, a adus telespectatorilor toate informaţiile despre petrecerile din seara cea mare! Aşa cum ne-a obişnuit emisiunea Live From The Red Carpet, E! a filmat fiecare moment surprinzător al serii şi fiecare întâlnire de neratat cu vedetele de pe covorul roşu.

Nu rataţi niciun moment al evenimentului şi urmăriți emisiunea Live From The Red Carpet: Premiile Muzicale Billboard, în reluările din această săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.