E! anunță difuzarea a două episoade speciale ale seriei de succes Keeping Up with the Kardashians, intitulate About Bruce, care vor reda dialoguri intime și momente emoționante, în care Bruce Jenner abordează, împreună cu familia sa, subiectul tranziției sale la viața de femeie. Episoadele speciale vor arăta publicului efortul membrilor familiei de a se adapta la această schimbare majoră din viața lui Bruce, atunci când aud chiar de la Bruce faptul că vrea își trăiască viața așa cum a dorit dintotdeauna să o facă. Keeping Up with the Kardashians: About Bruce vor avea premiera duminică, 24 mai, de la ora 20:00, numai la E!

În cele două episoade speciale, Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall, Kylie și Scott vorbesc sincer cu Bruce, îi pun numeroase întrebări și încearcă să înțeleagă faptul că viața lui Bruce nu a fost deloc una ușoară. Prin dialoguri cât se poate de directe și, în același timp, dificil de purtat, reacțiile necenzurate ale membrilor familiei Kardashian sunt surprinzătoare, au înțelesuri profunde și, în același timp, sunt pline de înțelegere și susținere. Împărtășind povestea sa, clanul Kardashian speră să ajute și alte familii care trec prin experiențe asemănătoare.

Episoadele speciale cuprind și înregistrări video ale familiei, care le reamintesc telespectatorilor, dar și membrilor familiei, de momentele speciale petrecute alături de Bruce tatăl, soțul și prietenul și sunt, totodată, o sursă de inspirație pentru amintirile pe care le vor clădi de acum încolo, când Bruce își va trăi viața așa cum își dorește.

Nu pierdeți episoadele speciale din sezonul 10 al seriei Keeping Up with the Kardashians: About Bruce, care vor avea premiera duminică, 24 mai, de la ora 20:00, numai la E!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.