Noua serie săptămânală L.A. Clippers Dance Squad, care începe la E! duminică, 27 martie, la ora 22:00, ne oferă şansa de a afla în detaliu ce presupune statutul de membră a unei trupe de dans profesioniste din domeniul baschetului, pe şi în afara terenului de sport. De la audiţii şi repetiţii, la încercarea de a se împărţi între viaţa personală şi ambiţiile profesionale – toate sunt surprinse în această serie-documentar, care arată telespectatorilor cât efort trebuie să faci pentru a ajunge să dansezi pe terenul de la Centrul STAPLES din Los Angeles, în faţa fanilor baschetului, în postura de reprezentantă a unui important brand global. Din 27 martie, numai la E!, odată cu începerea emisiunii L.A. Clippers Dance Squad, veţi vedea visuri îndeplinite şi relaţii puse sub semnul întrebării.

Cele 8 episoade de câte o oră vor urmări vieţile a 7 femei care candidează la un loc în trupa de dans Clippers Spirit. Emisiunea începe cu audiţiile din vară (unde fanii le văd pe cele 7 candidând împotriva a sute de alte concurente care îşi doresc unul dintre cele 20 de locuri din trupă) şi continuă urmărindu-le de-a lungul întregului sezon dificil, în timpul căruia vor fi supravegheate de noul director creativ, Petra Pope.

Petra are un CV lung în domeniul baschetului profesionist şi a condus trupele de dans NBA ale echipelor Los Angeles Lakers, New York Knicks şi Brooklyn Nets. Acum s-a mutat înapoi la Los Angeles, pentru a revigora trupa de dans a echipei de baschet L.A. Clippers şi a duce performanţele acesteia la următorul nivel.

Franciza a renăscut sub noua conducere, iar recentul şir de succese al celor de la Clippers – avându-i în teren pe celebrii Blake Griffin, Chris Paul şi DeAndre Jordan – a dat un prestigiu fără precedent trupei de dans şi a crescut presiunea pusă asupra lor. Odată ce Petra alege membrele echipei, sentimentele, ambiţiile şi anduranţa dansatoarelor vor fi testate, în timp ce fetele se vor chinui să descopere dragostea, să triumfe în carieră şi să rezolve crizele de familie care apar – toate în capitala entertainment-ului mondial, Los Angeles.

Cine formează echipa

HANNAH CORMIER – Lake Charles (Los Angeles)

Hannah a renunţat la tot ce avea mai de preţ, inclusiv la iubitul ei şi la postul de dansatoare pentru echipa NFL New Orleans Saints, şi a plecat din orăşelul ei natal, Lake Charles, pentru a-şi îndeplini visul în Los Angeles. Un loc în trupa de dans L.A. Clippers Spirit ar fi primul pas spre transformarea ei dintr-o inocentă tânără sudistă într-o dansatoare demnă de lumina reflectoarelor la Centrul STAPLES.

CANDACE WASHINGTON – Torrance (California)

Candace e veterană a trupei L.A. Clippers Spirit: dansează aici de trei ani şi are de gând să rămână în trupă şi pentru al patrulea. În ultimii doi ani, echipa a numit-o „dansatoarea care ne inspiră cel mai mult” şi nu are de gând să renunţe la titlu în următorul sezon. Candace iubeşte să danseze, visează la Broadway şi este pasionată de organizaţii caritabile şi feminism. Mai are trei fraţi mai mici şi e născută să fie lider. Se mai ocupă de antrenarea unei trupe de dans de la un colegiu şi dansează la un celebru parc tematic din sudul Californiei.

ATHENA PERAMPLE – Traverse City (Michigan)

Athena vrea neapărat să fie în lumina reflectoarelor şi crede că are un loc asigurat în trupă, poate chiar locul unuia dintre liderii acesteia, datorită calităţilor ei atletice, a experienţei în domeniul dansului profesionist – a dansat alături de artişti ca Lil’ Wayne – şi a magnetismului ei debordant. E mândră de principiile ei etice şi nu are răbdare cu cei care nu se ridică la nivelul ei, femei sau bărbaţi, nici pe scena de dans, nici în viaţa de zi cu zi.

NATALIE TENERELLI – Acton (California)

După trei ani în trupa Clippers Spirit, Natalie – care e originară din sudul Californiei – crede că şi-a câştigat dreptul să culeagă toate roadele statutului ei de veterană iubită a trupei, printre care se află şi şansa de a dansa înaintea jocurilor echipei Clippers, în China. Dar noua conducere şi surprinzătorul număr de feţe noi care candidează la un post în trupă îi pun poziţia sub semnul întrebării, iar Natalie va fi testată aşa cum nu se aştepta niciodată. Fostă finalistă a emisiunii de succes Survivor, Natalie ştie ce înseamnă munca asiduă şi perseverenţa – şi acceptă această provocare cu braţele deschise.

BLAIR KIM – North Hollywood (California)

Blair e o dansatoare profesionistă ambiţioasă şi solista unei formaţii feminine aflate la început de drum. Fiica unui poliţist şi a unei mame care nu se teme să spună lucrurilor pe nume (Kisha), Blair s-a născut şi a crescut în inima L.A.-ului şi nu suportă oamenii falşi şi plini de aere. Flirtează non-stop, îşi protejează mereu prietenii şi s-a apropiat de celelalte fete care candidează pentru un post de dansatoare în trupa Clippers.

SAVANNA READ – Hendersonville (Tennessee)

Savanna e mereu sarcastică şi stilul ei direct pare dur. Dar asta nu înseamnă că bruneta îndepărtează băieţii! Savanna spune că se împrieteneşte uşor cu cei din jur, dar alege cu grijă persoanele pe care le include în cercul ei de apropiaţi. Nou-venită în Los Angeles, Savanna visează să devină dansatoare profesionistă şi poate chiar coregraf. Singura problemă e că stilul petrecăreţ din L.A. ameninţă să-i dea peste cap planurile despre industria entertainment-ului.

KELLIE JANESKI – Santa Clarita (California)

Kellie e un nume peren în trupă de cinci sezoane încoace şi vrea să-şi transforme al şaselea an în cel mai important de până acum. A absolvit recent Universitatea Loyola Marymount şi îşi doreşte cu ardoare să devină căpitanul trupei Clippers Spirit. Unele dintre colegele lui Kellie o descriu drept „lipiciul care ţine echipa laolaltă”, dar altele cred că faptul că e atât de apropiată de toate colegele ei îi întunecă abilitatea de a lua decizii şi de a se impune. Kellie pare timidă – din cauza aspectului ei fizic şi a felului în care râde –, dar insistă că e gata să îşi asume noua poziţie de lider a trupei şi să dea, în sfârşit, ea ordinele.

PETRA POPE

Echipa nu ar fi completă fără directorul creativ, Petra Pope. Petra a fost managerul trupei Los Angeles Lakers Girls în perioada 1983-1989. A lansat trupa Knicks City Dancers în 1991 şi timp de 14 ani le-a fost alături celor de la Knicks, înainte de a se muta la Nets, în 2005. Cât a lucrat cu Knicks, Pope a produs prima linie vestimentară marca NBA şi a creat prima Tabără de Dans NBA contra-cost. După ce s-a alăturat echipei Clippers, în august 2015, Petra s-a decis să ducă trupa pe noi culmi, chiar dacă asta înseamnă că va renunţa la câteva dintre dansatoarele cu state vechi în echipă.

Nu rataţi primul episod din seria săptămânal L.A. Clippers Dance Squad, duminică, 27 martie, la ora 22:00, numai la E!

Despre L.A. Clippers Dance Squad

Mike Tollin şi Jon Weinbach (din partea Mandalay Sports Media) şi Leola Westbrook sunt producători executivi. Cash Warren este şi el producător al emisiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.