Ascultă acest articol

Warcraft este un viitor film american din 2016 bazat pe seria de jocuri video, dezvoltată de Blizzard, Warcraft

Acţiunea are loc în lumea fictivă a Azeroth-ului și descrie lupta dintre Alliance și Horde, filmul fiind văzut din perspectiva ambelor tabere.

Anunţat tocmai din 2006, filmul a trecut printr-o lungă serie de amânări ultima fiind în urmă cu aproximativ două luni de pe 10 martie 2016, s-a trecut la 10 iunie 2016. Filmările au început la 13 ianuarie 2014.

Duncan Jones este regizorul filmului, iar scenariul este scris de el şi de Charles Leavitt. Printre producători se numără Thomas Tull, John Jashni, Tessa Ross, Charles Roven, Alex Gartner, Stuart Fenegan şi Chris Metzen.

Iată actorii și rolurile interpretate de aceștia:

dominic

Dominic Cooper este King Llane Wrynn – Îl joacă pe Howard Stark în Marvel Cinematic Universe, iar aici va fi liderul orașului Stormwind, King Llane Wrynn.

travis

Travis Fimmel este Anduin Lothar – Starul din “Vikings” interpretează aici rolul principal și este membru al Alliance – un luptător curajos ce a făcut sacrificii incredibile pentru binele oamenilor din Azeroth.

ben

Ben Foster este Medivh “The Guardian” – Medivh a.k.a. The Last Guardian face parte dintr-o linie străveche aflată în luptă permanentă cu forțele Burning Legion și este un vrăjitor ce posedă o putere grozavă. L-am văzut în rolul lui Angel în “X-Men: The Last Stand”.

orgrim

Robert Kazinsky este Orgrim – Un războinic Orc destinat să mânuiască o armă unică, Doomhammer. A jucat și în serialul “True Blood”.

durotan

Toby Kebbell este Durotan – Îl știm din “Dawn of the Planet of the Apes”, el este în “Warcraft” Chieftain și liderul Frostwolf Clan. Orgrim îi este supus.

paula

Paula Patton este Garona – O știm din “Mission: Impossible – Ghost Protocol”, iar aici intepretează rolul unui Orc pe jumătate și e prinsă emoțional între cele două facțiuni. Va trebui să aleagă una dintre ele.

clancy

Clancy Brown este Blackhand “The Destroyer” – Îl știm din “Starship Troopers”, iar în “Warcraft” va intepreta rolul unuia dintre cei mai mari războinici orci.

raina

Ruth Negga este Lady Taria – Venită direct din universul Marvel, din “Agents of S.H.I.E.L.D.”, va interpreta rolul Queen of Stormwind și cel mai de încredere aliat al King Llane Wrynn.

daniel

Daniel Wu este Gul’dan – Este liderul suprem al Orcs. A început prin a fi primul Warlock al orcilor dar în timp a fost lovit de o vrajă magică întunecată pe care nu o poate controla în totalitate. Wu a jucat în “Europa Report”.

bens

Ben Schnetzer este Khadgar – A apărut în “Pride”, iar în film va interpreta rolul unui mag descris ca fiind în căutarea adevărului.

“Wacraft” va fi distribuit în România de către Ro Image 2000.

Alex

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.