Starul de la Hollywood, Costas Mandylor, celebru pentru rolul principal din filmele de groază Saw, va fi prezent vineri, la Sala Sporturilor din Constanţa, pentru a-i urmări la lucru pe Cătălin Moroşanu şi Andrei Stoica în gala Superkombat, transmisă în direct în 93 de ţări.

Costas Mandylor

Cu peste 60 de apariţii în producţii cinematografice majore, în care a împărţit platoul de filmare cu alţi actori celebri precum  Angelina Jolie, Denzel Washington, Jack Nicholson, Jason Statham sau Micky Rourke, Mandylor va sosi marţi după-amiază în România, urmând să fie escortat pe toată durata şederii de cei de la Universal Security.

Este a doua oară când actorul cu origini greceşti ajunge în ţara noastră după vizita din toamna anului trecut. Atunci, actorul în vârstă de 49 de ani, s-a împrietenit cu campionul mondial Superkombat, Andrei Stoica, şi i-a promis acestuia că va reveni pentru a-l urmări şi live.

[pull_quote_center]“Abia aştept să îi văd pe Moroşanu şi Stoica în acţiune de lângă ring fiindcă până acum am urmărit galele Superkombat doar la televizor. Voi îmbina utilul cu plăcutul pentru că miercuri voi face şi un casting la Crema Summer Club din Mamaia pentru un potenţial rol într-unul dintre filmele mele viitoare”,[/pull_quote_center]

a declarat actorul, a cărui reşedinţă de la malul mării va fi la Del Mar din Mamaia, în timp ce Moroşanu şi Stoica vor fi cazaţi la Scoica Land.

Joi, Costas Mandylor şi staful său, dar şi vedetele Superkombat, vor vizita un centru de plasament din Constanţa, Micul Rotterdam, în cadrul campaniei umanitare Fight for Life.

[pull_quote_center]“Continuăm să avem acţiuni de responsabilitate socială, iar Costas a fost foarte receptive şi se va implica personal”,[/pull_quote_center]

a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Fan al maşinilor puternice, celebrul actor va beneficia de un SUV din partea Ţiriac Auto în periplul său în România. Acesta va pleca duminică dimineaţă din Bucureşti, însă nu înainte de a vizita Centrul Vechi, acolo unde este invitat la o petrecere organizată de Club Qetesh.

Gala Superkombat World Grand Prix, programată pentru vineri, de la ora 20:00, la Sala Sporturilor din Constanţa, va programa un total de 13 confruntări profesioniste. Capul de afiş al galei va fi duelul dintre Cătălin Moroşanu şi cel mai înalt luptător din lume, Colin George, în timp ce Andrei Stoica va da piept cu francezul Abdarhmane Coulibaly.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.