Jurassic World, al patrulea film din serie a obţinut o cifră record în acest weekend în Statele Unite încasările ajungând la 204,6 milioane de dolari.

Recenzia noastră

Jurassic World RORegizat de Colin Trevorrow si creat de Steven Spielberg, Jurassic World este al treilea film din seria de blockbustere pentru Christ Pratt, protagonistul filmului, acesta apărând în “Gardienii Galaxiei” şi “The Lego Filmul” care au dominat box-office-ul american în 2014.

La 22 de ani de la evenimentele petrecute în „Jurassic Park“, Isla Nublar a devenit parcul de distracţii „Jurassic World“, în care oamenii pot vedea dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare. Deşi, de-a lungul timpului, milioane de turişti au păşit pe Isla Nublar, plătind preţuri destul de piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii din parcul de distracţii imaginat de vizionarul Josh Hammond, în ultimul timp, numărul vizitatorilor a scăzut. Astfel, pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur, mult mai periculos, care va lua forma hibridului Indominus Rex.

Zvonurile spun că ar mai urma să se facă şi “Jurassic World 2”, deşi Pratt a susţinut în interviuri că a semnat contractul şi pentru următoarele sequel-uri.

“Jurassic World” este ultimul succes masiv pentru Universal în 2015, urmat de “Cele cincizeci de Umbre ale lui Grey” şi “Furios 7”.

Andreea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.