Ascultă acest articol

Luni, 22 iunie, de la ora 20:00, HBO va difuza primul episod din noul sezon al serialului Detectivii din California / True Detective. Primul episod va putea fi urmărit fără abonament pe HBO GO începând de luni dimineața.

Serialul TRUE DETECTIVE II / DETECTIVII DIN CALIFORNIA II revine cu un nou caz și o nouă distribuție. O crimă bizară reunește trei ofițeri și un criminal iscusit, iar fiecare dintre ei trebuie să descifreze mai multe teorii conspirative și înșelătoare cu scopul de a ajunge la adevăr și a găsi mântuirea în pustietatea din California. Colin Farrell este Ray Velcoro, un detectiv compromis din orașul industrial Vinci din districtul Los Angeles. Vince Vaughn este Frank Semyon, un criminal și antreprenor care se află în pericol să piardă munca de o viață după ce, imediat cum ajunge într-o companie legitimă, partenerul său de afaceri este ucis, iar este aliatul său în mediul corupt din jurul lui, Jordan (Kelly Reilly), soția lui, se luptă cu alegerile sale și cu ale lui. Rachel McAdams este Ani Bezzerides, o polițistă din districtul Ventura care se confruntă deseori cu sistemul în care lucrează. Și Taylor Kitsch îl interpretează pe Paul Woodrugh, un veteran de război și polițist din cadrul California Highway Patrol, care, deși se pregătea să dispară în mijlocul unui scandal, își amână plecarea când descoperă scena unei crime care declanșează o anchetă ce implică trei grupuri oficiale de investigație, mai multe conspirații criminale și miliarde de dolari.

Povestea primului sezon și interpretarea lui Matthew McConaughey și a lui Woody Harrelson au atras critici pozitive din partea publicului și a cinefililor. La fel ca primul sezon, noile episoade promit o distribuție de top și o poveste complexă care se desfășoară în orașul fictiv Vinci, un loc damnat din districtul Los Angeles.

În fiecare luni, începând cu 22 iunie, HBO va difuza unul din cele opt episoade ale noului sezon din TRUE DETECTIVE II / DETECTIVII DIN CALIFORNIA II. Ambele sezoane ale serialului pot fi urmărite și pe HBO GO.

https://www.youtube.com/watch?v=2xPfl42hRbs

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.