Jucătorii / Ballers și În pragul dezastrului / The Brink, două noi producții originale HBO vor avea premiera luni, 22 iunie, la HBO, concomitent cu premiera din SUA. Primul episod al fiecăruia dintre cele două seriale va putea fi urmărit fără abonament pe HBO GO, începând de luni dimineața.

Jucatorii_poster Jucătorii / Ballers este creat de Steve Levinson și marchează debutul la HBO al lui Dwayne Johnson – unul dintre cei mai populari actori de filme de acțiune de la Hollywood – în primul său rol constant de la televizor.

 Jucătorii / Ballers, nouă comedie de la HBO, explorează lumea unui grup de fotbaliști seniori și o generație mai tânără de jucători din orașul Miami, Florida. Deși dau dovadă de profesionalism când vine vorba de fotbal, fiecare are probleme personale în afara terenului de joc. În fruntea echipei se află Spencer (Dwayne Johnson), vedeta lumii fotbalului, care acum este pensionat și încearcă să-și găsească echilibrul lucrând ca manager pentru jucătorii actuali. În anturajul lui Spencer îl întâlnim pe Ricky (John David Washington), un jucător talentat, care caută să echilibreze pasiunea pentru antichități cu cea pentru fotbal; Charles (Omar Miller), un atacant blazat care s-a pensionat, iar acum se chinuie să se adapteze la viața de civil; și Vernon (Donovan Carter), un jucător pe val.

JucatoriiÎntr-o industrie în care durata carierei este incredibil de scurtă, Spencer și echipa lui trebuie să descopere unde se termină jocul și unde începe viața, încercând în același timp să-și păstreze cumpătul și să se sprijine unul pe altul.

În fiecare luni, de la ora 05:00 și în reluare de la ora 21:00, HBO va difuza un episod din cele zece ale serialului Jucătorii / Ballers. Serialul va putea fi urmărit și pe HBO GO.

https://www.youtube.com/watch?v=GAmeSIIC1CI

In pragul dezastruluiUn nou serial original HBO, o comedie neagră, În pragul dezastrului / The Brink se concentrează pe o criză geopolitică și efectele sale asupra a trei bărbați diferiți și disperați: Walter Larson (Tim Robbins), secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii; Alex Talbot (Jack Black), un umil funcționar din Serviciul Secret; și Zeke Tilson (Pablo Schreiber), un pilot de vânătoare. Aceste trei suflete compromise trebuie să iasă din haosul din jurul lor pentru a salva planeta de la al treilea război mondial.

Serialul începe cu o situație de criză din Pakistan, unde are loc o lovitură de stat atunci când un general preia controlul țării și a arsenalului său nuclear, lăsând soarta lumii pe umerii acestor trei presupuși eroi americani. De la străzile turbulente ale Orientului Mijlociu, la situația de la Casa Albă sau zonă aeriană din Marea Roșie, serialul ne poartă într-o cursă incendiară prin mai multe zone de pe glob și ne arată modul în care slăbiciunile, ego-ul și rivalitățile liderilor politici ne pot conduce în pragul izbucnirii unui război mondial.

În fiecare luni, de la ora 05:30 și în reluare de la ora 21:30, HBO va difuza un episod din cele zece ale serialului În pragul dezastrului / The Brink. Serialul va putea fi urmărit și pe HBO GO.

https://www.youtube.com/watch?v=iBYVzTEBxQk

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.